Windows 10: 0x8007025d hata veriyor
Discus and support 0x8007025d hata veriyor in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Windows 10, sürüm 20H2 özellik güncelleştirmesi Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by HacerSezen, Mar 8, 2021.
Thema:
0x8007025d hata veriyor
Loading...
-
0x8007025d hata veriyor - Similar Threads - 0x8007025d hata veriyor
-
windows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??
in Windows 10 Gamingwindows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??: yüklenemiyor hatsı alıyorum veya %0 da kalıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncellemeye/d6cb3e66-e2fe-44e4-91a1-f8e44b9a495b -
windows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??
in Windows 10 Software and Appswindows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??: yüklenemiyor hatsı alıyorum veya %0 da kalıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncellemeye/d6cb3e66-e2fe-44e4-91a1-f8e44b9a495b -
Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor
in Windows 10 Software and AppsGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
in Windows 10 GamingGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
in Windows 10 Installation and UpgradeGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.
in Windows 10 GamingMinecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum.... -
Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.
in Windows 10 Software and AppsMinecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum.... -
bluetooth cihazları aramdan hata veriyor
in Windows 10 Customizationbluetooth cihazları aramdan hata veriyor: en son güncellemeden sonra bilgisayara bluetoothta yeni cihaz ekleye tıkladığımda hiçbir cihaz olmamasına rağmen bağlanılamadı diye hata veriyor.cihazlar için arama yapmıyor.bluetooth sorunları destek sayfasında yazanların hepsini denedim. düzletmek için driverları... -
0x8007025D-0xA0003
in Windows 10 Installation and Upgrade0x8007025D-0xA0003: HI while I was creating windows 10 from media creation tool .I have the error code:0x8007025D-0xA0003 I have a very old version of windows 10 1511 please help me https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0x8007025d-0xa0003/6043b945-0860-45e6-ab3b-230cae62c437