Windows 10: 1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
Discus and support 1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Sürücümü 566.36 yükselttikten sonra oyunlarda 5 dakika oynadıktan sonra donuyor ve çöküyor. GTX 1650 ve bir I7 10 Nesil kullanıyorum . Bunu düzeltmek... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ufuk Asar, Jan 30, 2025.
Thema:
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
Loading...
-
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor - Similar Threads - Yeni yayınlananlardan sonra
-
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
in Windows 10 GamingOyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.... -
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
in Windows 10 Software and AppsOyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.... -
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
in Windows 10 Software and Apps1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor: Sürücümü 566.36 yükselttikten sonra oyunlarda 5 dakika oynadıktan sonra donuyor ve çöküyor. GTX 1650 ve bir I7 10 Nesil kullanıyorum . Bunu düzeltmek için ne yaparsınız. Bazı eski sürümlere dönmeyi denedim ama yine aynı hatayı alıyorum... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 GamingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...
in Windows 10 GamingYeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için... -
Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...
in Windows 10 Software and AppsYeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için... -
in Windows 10 Installation and UpgradeYeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için...