Windows 10: 2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.)
Discus and support 2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.) in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Arkadaşlar benim eskiden kalma VGA çıkışlı bir ekranım vardı, bir ara 2 ekran istiyorum istedim ve takmaya çalıştım, fakat GTX 1050 Tİ OC ekran... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Mehmet Kerem267, Dec 13, 2019.
Thema:
2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.)
Loading...
-
2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.) - Similar Threads - Ekranımı Algılamıyor Lütfen
-
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 GamingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.
in Windows 10 GamingMicrosoft hesap sorunu lütfen yardım edin.: Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun... -
Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft hesap sorunu lütfen yardım edin.: Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun... -
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
in Windows 10 GamingBilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen... -
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
in Windows 10 Software and AppsBilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen... -
İkinci ekran algılamıyor
in Windows 10 Gamingİkinci ekran algılamıyor: Bir çok araşdırma yaptım. Type-c bağlantısıyla laptop-dan HP x23LED monitörüne görüntü vermek istiyorum. OlmuyorYouTube-da tüm yolları denedim. Sürücüleri güncelledim. Her şey yaptım olmadı.Bilgisayarım MSİ GF 65 Thin 10SDR Teşekkürler... -
İkinci ekran algılamıyor
in Windows 10 Software and Appsİkinci ekran algılamıyor: Bir çok araşdırma yaptım. Type-c bağlantısıyla laptop-dan HP x23LED monitörüne görüntü vermek istiyorum. OlmuyorYouTube-da tüm yolları denedim. Sürücüleri güncelledim. Her şey yaptım olmadı.Bilgisayarım MSİ GF 65 Thin 10SDR Teşekkürler... -
Yardım Edin!!!!!!
in Windows 10 CustomizationYardım Edin!!!!!!: Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 4.07.2019 02:26:43 Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:(100) Düzey: Hata Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-TENG1C0 Açıklama: Hatalı uygulama adı:...