Windows 10: 8 aralık güncellemesinden sonra posta ve takvimin ismi ingilizce olarak değişti
Discus and support 8 aralık güncellemesinden sonra posta ve takvimin ismi ingilizce olarak değişti in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; bana bunun için yardım edermisiniz??... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by Ali Mert Çilek, Jan 14, 2021.
Thema:
8 aralık güncellemesinden sonra posta ve takvimin ismi ingilizce olarak değişti
Loading...
-
8 aralık güncellemesinden sonra posta ve takvimin ismi ingilizce olarak değişti - Similar Threads - aralık güncellemesinden sonra
-
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 GamingWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 GamingWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
in Windows 10 GamingOyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.... -
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
in Windows 10 Software and AppsOyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.... -
Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...
in Windows 10 GamingBilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...: Merhaba, bilgisayarımda herhangi bir oyundayken alttab attığımda veya direk çıktığım da bile pc donuyor. Aslında tam başta donmuyor mause hareket ediyor veya simgelere tıklayabiliyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum bir kaç dakika sonra direk donuyor. İşlemci AMD... -
Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...: Merhaba, bilgisayarımda herhangi bir oyundayken alttab attığımda veya direk çıktığım da bile pc donuyor. Aslında tam başta donmuyor mause hareket ediyor veya simgelere tıklayabiliyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum bir kaç dakika sonra direk donuyor. İşlemci AMD... -
posta elettronica
in Windows 10 Software and Appsposta elettronica: L'app posta e calendario di win10 non funzionano, attualmente il calendario nella posta si è piazzato al 3.09.2018 e siamo invece al 18.09.2018, Inoltre gli allegati non vengono ricevuti (quindi non li invia). Ho provato a disinstallare e reinstallare l'app secondo le...