Windows 10: A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Discus and support A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by MarlokMate, Apr 20, 2020.

1. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek.

:)

MarlokMate, Apr 20, 2020

2. A WindowsPhone-ban a kapcsolatokat nem lehet cégek szerint rendezni?

A Windows Mobilról Windows Phone-re váltottam.

A Mobilban a névjegyalbumot lehetett cégek szerint rendezni, a telefon-ban a kapcsolatokat viszont NEM, IGY a legtöbb személyről AZT SEM tudom kicsoda.

Van ERRE valami megoldás?

St.FecóWT, Apr 20, 2020
  3. KovesDani Win User
    error 805ab104

Sziasztok.

Nekem az XBOX Music előfizetésemmel volt hasonló gondom WP8 alatt és a következő segített:

1) XBOX Live account áthelyezése USA-ba (olyan helyre, ahol 100%, hogy engedélyezett a használata)

2) Telefonon átírni a location-t szintén erre az országra.

3) teszteld le, hogy most megy-e. Ha nem, akkor:

4) SOFT RESET

5) teszteld le, hogy most megy-e. Ha nem, akkor:

6) HARD RESET

7) Telefonon beállítani a location-t arra az országra, amit az XBOX Live-on beállítottál

figyelem! Ha jól tudom három havonta engedi módosítani az XBOX live tartózkodási helyet, ezért biztosra kell menned, amikor módosítod. A következő módosítást három hónap múlva tudod elvégezni.

Fontos tudnotok, hogy nekem már WP8 és 8.1 mellett volt ez a kálváriám. Nem tudom, hogy WP7-nél is ugyan ez lenne-e a probléma, de egy próbát megér.

Nem tudom, hogy mi történik a már megvásárolt cuccokkal az XBOX accountod alatt, ha átváltod az országot. Max átváltasz, leteszteled és 3 hónap múlva vissza.

Igyekszem jövő héten szerezni egy WP7 telefont és kitesztelni ezt a jelenséget.

Üdv:

Dani

KovesDani, Apr 20, 2020
  4. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

wiko goa telefon

az android frissítése nem akar elindulni.Nem tudom kikapcsolni se nem tudom mit csináljak.

PetraKarcagi, Apr 20, 2020
Thema:

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Loading...
  1. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 - Similar Threads - Store ban nem

2. Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.

in Windows 10 Gaming
    Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.: Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó stb. mind megnyílik de semmilyen formátomú kép nem. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy ellenőrizzem a kép címét és próbáljam újra.A...
  3. Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.

in Windows 10 Software and Apps
    Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.: Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó stb. mind megnyílik de semmilyen formátomú kép nem. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy ellenőrizzem a kép címét és próbáljam újra.A...
  4. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Gaming
    Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  5. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  6. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Customization
  7. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

in Windows 10 Gaming
    Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...
  8. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...
  9. Nem tudom activálni a corex7 windovs 10 ben

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nem tudom activálni a corex7 windovs 10 ben: Nem tudom activálni a corex7 windovs 10 ben https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-activ%C3%A1lni-a-corex7-windovs-10-ben/9397ed32-fe54-4f7b-9179-b04cfb0beca7
  10. Itunest nem tudom letölteni microsoft store-ból

in Microsoft Windows 10 Store
    Itunest nem tudom letölteni microsoft store-ból: Sziasztok! A microfost store-ból nem tudom letölteni a itunest. Létrehoztam egy fiókot, azzal jelentkezem be a gépembe. Mikor a telepítés megnyitás gombra kattintok, átdob az itunes alkalmazás leírásába, kaptam egy pipát, hogy " ezt az alkalmazást megvásárolta." De a...