Windows 10: aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

Discus and support aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda ve normal modda denememe... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by asli.yk, Jul 11, 2023.

1. asli.yk Win User

aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda ve normal modda denememe rağmen, kelimeleri hiç okuyamıyorum.

:)

asli.yk, Jul 11, 2023
Thema:

aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

Loading...
  1. aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor - Similar Threads - aciiiiiiil yardım lütfffen

2. bazı siteler yüklenmiyor

in Windows 10 Gaming
    bazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil....
  3. bazı siteler yüklenmiyor

in Windows 10 Software and Apps
    bazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil....
  4. Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum...
  5. Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor

Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum...
  6. bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum...
  7. bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum...
  8. aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda ve normal modda denememe rağmen, kelimeleri hiç okuyamıyorum....
  9. Klavye de bazı tyslar çalışmıyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Klavye de bazı tyslar çalışmıyor: Iyi günler klavyede "c, h, tab ve 5" tuşları çalışmıyor. 5 hem numpad de hemde harflerin üzerindeki rakamlarda da çalışmıyor. Klavyenin üzerine birsey de dönmedim neden olmuş olabilir bu...
  10. Yardım Edin!!!!!!

in Windows 10 Customization
    Yardım Edin!!!!!!: Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 4.07.2019 02:26:43 Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:(100) Düzey: Hata Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-TENG1C0 Açıklama: Hatalı uygulama adı:...