Windows 10: acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor
Discus and support acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor in Windows 10 Customization to solve the problem; binlerce lira para döküp windows 10 yüklü bilgisayar alıyoruz kulaklık takılınca ses seviyesi 35 i geçmiyor böyle saçma sapan bir şey olabilirmi sizin... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by caglayansahin1, Jan 1, 2021.
Thema:
acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor
Loading...
-
acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor - Similar Threads - acil acil kulaklık
-
merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...
in Windows 10 Software and Appsmerhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...: merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende ses gelmemeye başlıyor. yardım edin lütfen işletim sistemim windows 11... -
acil destek
in Windows 10 Gamingacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
acil destek
in Windows 10 Software and Appsacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 GamingACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 Software and AppsACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor
in Windows 10 GamingAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor
in Windows 10 Software and AppsAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
in Windows 10 CustomizationAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingLaptop kulaklık tek kanal ses sorunu: Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı [ATTACH]...