Windows 10: acil destek
Discus and support acil destek in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by murat karagenc, Aug 21, 2024.
Thema:
acil destek
Loading...
-
acil destek - Similar Threads - acil destek
-
bilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim: windows wtkinleştirme hatası çıkıp duruyor sorunu çöz diyorum tekrar aynı yere dönüp etkinleşmiyordestek alın yazıyor basamakları ilerliyorum ama bir sonuca varılamıyor... -
bilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim
in Windows 10 Gamingbilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim: windows wtkinleştirme hatası çıkıp duruyor sorunu çöz diyorum tekrar aynı yere dönüp etkinleşmiyordestek alın yazıyor basamakları ilerliyorum ama bir sonuca varılamıyor... -
acil destek
in Windows 10 Gamingacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 GamingACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 Software and AppsACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor
in Windows 10 GamingAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor
in Windows 10 Software and AppsAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
in Windows 10 CustomizationAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor
in Windows 10 Customizationacil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor: binlerce lira para döküp windows 10 yüklü bilgisayar alıyoruz kulaklık takılınca ses seviyesi 35 i geçmiyor böyle saçma sapan bir şey olabilirmi sizin mühendisleriniz ne içiyo bu bilgisarları tasarlarken acaba yapamıyorsanız bu işi bırakın bu kadar olmaz ama acil çözümle...