Windows 10: ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ

Discus and support ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Hüseyin Demir2, Sep 15, 2023.

1. ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ

Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows features on/off diye biyerden bazı yaarlar yaptım acaba onlar mı sıkıntı yapıyor bluestacks de indirdiğim şey olmamıştı forum sayfasından manual olarak açtın var mı bildiğiniz bir şey yardım lazım.LinktekiHow can I enable Hyper-V through Windows settings?bunu veHow can I enable Hyper-V through the Command Prompt?bu ayar

:)

Hüseyin Demir2, Sep 15, 2023
  2. Le Boule Win User

After Full Scan with windows defender i got problem to remove Trojan:win32/Dynamer!ac

https://www.microsoft.com/security/...Name=Trojan:Win32/Dynamer!ac&ocid=-2147283291

If Windows Defender will not alleviate this problem, recommend you follow the suggestions in this free multi-step removal guide from Malwaretips.com. The removal tools/procedures are free. http://malwaretips.com/blogs/trojan-win32-dynamer-ac-removal/

But…

If none of the other tools listed in the Malwaretips guide identify any malware, you are using an HP laptop and the alleged malware detection by Windows Defender is listed as
    being in the “D” Drive on the laptop then you may be seeing a “false positive” detection. Should you determine you are probably seeing a "false detection"
    suggest you post back in this thread with further information.

Good luck…

Le Boule, Sep 15, 2023
  3. Wake up from sleep with Microsoft AC Adapter

Hi Andy,

Thank you for posting in Microsoft Community, we appreciate your interest in Windows 10.

I understand your concern to restart the laptop from sleep mode when connected to AC power adapter.

Please be informed us if you are facing any problem with while waking the computer from sleep mode.

I suggest you to update the drivers for AC power adapter from
    Device Manager and check if it helps.

Steps :

• Press Windows key + X key when you are at desktop.
    • Select Device Manager.
    • Expand AC Power Adapter.
    • Right on the W and click on Update driver software.

If the drivers are updated, you will not have the option to Update Driver Software.

Step 2: If that does not fix the issue, please reinstall the display adapter drivers.

• Right click on the Start button from the desktop and select
      Device Manager.

• Locate and expand Display adapter.

• Right-click on the Display adapter
      that is listed and click “Uninstall”.

Restart the computer and download, install the latest drivers from the NVIDIA website.

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx

Hope it helps. Reply to the post with an updated status of the issue to assist you further.

Deepika Gowda, Sep 15, 2023
  4. malware Win User

ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ

B-2 to L-2 Stepping For 2MB Conroes

ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ Intel-1_thm.jpg

Intel is initiating a B-2 to L-2 stepping conversion for Intel Core 2 Duo processors E6300 & E6400 (Conroe) and Dual-Core Intel Xeon processors 3040 & 3050 (UP Xeon processors based on Conroe) where they will undergo the following changes:
    • New S-Spec and MM numbers for the converting products
    • CPUID will change from 6F6 to 6F2
    • Extended HALT power specification will reduce from 22 Watts to 12 Watts
    • Die size optimized for manufacturability
    • Minor visible difference between the B-2 and L-2 packages; see below for a visual comparison
    • L-2 package is pin compatible with B-2 package
    Source: VR-Zone

malware, Sep 15, 2023
Thema:

ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ

Loading...
  1. ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ - Similar Threads - ACİL YARDIM İŞLEMCİ

2. windows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı

in Windows 10 Gaming
    windows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı: Wİndows güncellemesi yaptıktan sonra bu şekilde DcomLaunch DCOM ara sıra yüksek kullanımlara çıkmakta bu sorunun çözümü nedir? İnternetteki performans ayarları işe yaramıyor....
  3. windows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı

in Windows 10 Software and Apps
    windows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı: Wİndows güncellemesi yaptıktan sonra bu şekilde DcomLaunch DCOM ara sıra yüksek kullanımlara çıkmakta bu sorunun çözümü nedir? İnternetteki performans ayarları işe yaramıyor....
  4. acil destek

in Windows 10 Gaming
    acil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi...
  5. acil destek

acil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi...
  6. Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin

in Windows 10 Gaming
    Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen...
  7. Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin

Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen...
  8. ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ

in Windows 10 Gaming
    ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows...
  9. Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor

Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999
  10. acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor

in Windows 10 Customization
    acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor: binlerce lira para döküp windows 10 yüklü bilgisayar alıyoruz kulaklık takılınca ses seviyesi 35 i geçmiyor böyle saçma sapan bir şey olabilirmi sizin mühendisleriniz ne içiyo bu bilgisarları tasarlarken acaba yapamıyorsanız bu işi bırakın bu kadar olmaz ama acil çözümle...