Windows 10: ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
Discus and support ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Hüseyin Demir2, Sep 15, 2023.
Thema:
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
Loading...
-
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ - Similar Threads - ACİL YARDIM İŞLEMCİ
-
windows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı
in Windows 10 Gamingwindows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı: Wİndows güncellemesi yaptıktan sonra bu şekilde DcomLaunch DCOM ara sıra yüksek kullanımlara çıkmakta bu sorunun çözümü nedir? İnternetteki performans ayarları işe yaramıyor.... -
windows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı
in Windows 10 Software and Appswindows kaynaklı yoğun işlemci kullanımı: Wİndows güncellemesi yaptıktan sonra bu şekilde DcomLaunch DCOM ara sıra yüksek kullanımlara çıkmakta bu sorunun çözümü nedir? İnternetteki performans ayarları işe yaramıyor.... -
acil destek
in Windows 10 Gamingacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
acil destek
in Windows 10 Software and Appsacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
in Windows 10 GamingBilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen... -
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
in Windows 10 Software and AppsBilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 GamingACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor
in Windows 10 Software and AppsAcil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999 -
acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor
in Windows 10 Customizationacil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor: binlerce lira para döküp windows 10 yüklü bilgisayar alıyoruz kulaklık takılınca ses seviyesi 35 i geçmiyor böyle saçma sapan bir şey olabilirmi sizin mühendisleriniz ne içiyo bu bilgisarları tasarlarken acaba yapamıyorsanız bu işi bırakın bu kadar olmaz ama acil çözümle...