Windows 10: Ağ'a bağlanamıyorum

Discus and support Ağ'a bağlanamıyorum in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; İnternetim oldukça iyi ancak bilgisayara bağlanmak istediğimde en fazla 10 dk. bağlı kalıyor sonra hemen bağlantı kopuyor. Görev çubuğundaki internet... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Arda Mexova, Dec 15, 2023.

1. Ağ'a bağlanamıyorum

İnternetim oldukça iyi ancak bilgisayara bağlanmak istediğimde en fazla 10 dk. bağlı kalıyor sonra hemen bağlantı kopuyor. Görev çubuğundaki internet simgesinden ''sorunları gider'' yapıyorum, ağ bağdaştırıcılarını sıfırlıyor ve internet sadece bu şekil geri geliyor ancak o da tekrar max 10 dakikaya gidiyor. Bilgisayarda ağ özelliklerinde hata olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz

:)

Arda Mexova, Dec 15, 2023

2. Incopatability with Google Docs

Hi Ba,

Thank you for posting the query on Microsoft Community.

I am sorry to know that Google Docs print option not working as expected.

Try with a different browser and check if it works.

It could be a browser or browser's settings issue.

I suggest you to run the Printer Troubleshooter and check if it helps.

• In Search window type Troubleshooting and click on it to open it.

• Click on Hardware and Sound.

• Then click on Printer to run the troubleshooter. Follow onscreen steps.
    Hope this helps in resolving the issue. If the issue persists, do get back to us. We will be happy to assist you.

Kalpana Shankarappa, Dec 15, 2023
  3. Laure1204 Win User
    Niveau sonore/Volume trop bas

pouvez-vous m'expliquer ce qu'est un hard reset? car j'ai le même problème avec mon nokia lumia 710 reçu il y a 2 jours!! volume très bas (pourtant réglé fond): je n'entends pas quand il sonne, pas les sms, pas le réveil!

merci d'avance pour vos réponses

Laure1204, Dec 15, 2023
  4. Ağ'a bağlanamıyorum

Niveau sonore/Volume trop bas

Je trouve que le niveau maximal d'écoute de mon Lumia 800 en communication est trop bas que ça soit en écoute normale et/ou en mode haut parleur. Est-ce un problème connu? Une solution existe-elle? Merci

Juwantax---01, Dec 15, 2023
Thema:

Ağ'a bağlanamıyorum

Loading...
  1. Ağ'a bağlanamıyorum - Similar Threads - Ağ'a bağlanamıyorum

2. Ağ'a bağlanamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Ağ'a bağlanamıyorum: İnternetim oldukça iyi ancak bilgisayara bağlanmak istediğimde en fazla 10 dk. bağlı kalıyor sonra hemen bağlantı kopuyor. Görev çubuğundaki internet simgesinden ''sorunları gider'' yapıyorum, ağ bağdaştırıcılarını sıfırlıyor ve internet sadece bu şekil geri geliyor ancak o...
  3. Ağ'a bağlanamıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    Ağ'a bağlanamıyorum: İnternetim oldukça iyi ancak bilgisayara bağlanmak istediğimde en fazla 10 dk. bağlı kalıyor sonra hemen bağlantı kopuyor. Görev çubuğundaki internet simgesinden ''sorunları gider'' yapıyorum, ağ bağdaştırıcılarını sıfırlıyor ve internet sadece bu şekil geri geliyor ancak o...
  4. Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.

in Windows 10 Network and Sharing
    Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi...
  5. Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi...
  6. Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.

in Windows 10 Software and Apps