Windows 10: akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor

Discus and support akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; akıllı billdirimden mesaj gelmiyor çözemedim... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ertuğrul ayyücel, Jun 16, 2025 at 5:37 AM.

1. akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor

akıllı billdirimden mesaj gelmiyor çözemedim

:)

ertuğrul ayyücel, Jun 16, 2025 at 5:37 AM

2. Creation of AKS cluster is prevented by policy.

Hello

Please i need your help on this issue.

One of my customer is having an issue with creation of an AKS (Azure Kubernetes Service) cluster being prevented by a policy. The specific resource 'aks-agentpool-19603827-vmss' was disallowed by the policy.

Resource 'aks-agentpool-19603827-vmss' was disallowed by policy. Policy identifiers: '[{\"policyAssignment\":{\"name\":\"Prevent deployment of virtual machines scale sets\",\"id\":\"/subscriptions/18e46390-beb4-40e1-97ed-7b8691a58516/providers/Microsoft.Authorization/policyAssignments/

3. Giris ekrani gelmiyor

Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve bekliyorum.
    akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor [​IMG]

4. tzitzibp Win User

akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor

My new Vista computer sometimes unexpectedly shuts off. Any suggestions?

Don´t let people going on speculating.... list your specs and follow the suggestions in this tread, about the "Event Viewer".... and be sure you´ll get the help you need....

Otherwise you will just get more and more confused.*Bang Head :banghead:

Thema:

akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor

Loading...
  1. akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor - Similar Threads - akıllı bildirimden mesajlar

2. akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor

in Windows 10 Software and Apps
    akıllı bildirimden mesajlar gelmiyor: akıllı billdirimden mesaj gelmiyor çözemedim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ak%C4%B1ll%C4%B1-bildirimden-mesajlar-gelmiyor/633838c0-42f3-4ab8-afbf-084b0d7f907d
  3. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  4. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  5. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  6. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  7. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  8. Giris ekrani gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Giris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve...
  9. Giris ekrani gelmiyor

Giris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve...
  10. Giris ekrani gelmiyor

in Windows 10 Customization