Windows 10: Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi
Discus and support Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, hesabımda 3 adet bitlocker anahtarı bulunuyor. Windows şu an aktif olarak en son oluşturduğum BitLocker anahtarını mı kullanıyor? Eğer öyleyse... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mustafa Yiğit2, Feb 22, 2025.
Thema:
Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi
Loading...
-
Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi - Similar Threads - Aktif BitLocker Anahtarı
-
ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Gamingürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Software and Appsürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Installation and Upgradeürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi
in Windows 10 Software and AppsAktif BitLocker Anahtarı Hangisi: Merhaba, hesabımda 3 adet bitlocker anahtarı bulunuyor. Windows şu an aktif olarak en son oluşturduğum BitLocker anahtarını mı kullanıyor? Eğer öyleyse diğer 2 BitLocker anahtarını silmemde sıkıntı var mı ileride lazım olur mu?... -
kenapa bluetooth saya ngak aktif
in Windows 10 Software and Appskenapa bluetooth saya ngak aktif: kenapa bluetooth saya ngak aktif https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kenapa-bluetooth-saya-ngak-aktif/9ff73d17-c794-4e30-9648-63869f0f262b -
in Windows 10 Installation and Upgradekenapa bluetooth saya ngak aktif: kenapa bluetooth saya ngak aktif https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kenapa-bluetooth-saya-ngak-aktif/9ff73d17-c794-4e30-9648-63869f0f262b -
in Windows 10 Gamingkenapa bluetooth saya ngak aktif: kenapa bluetooth saya ngak aktif https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kenapa-bluetooth-saya-ngak-aktif/9ff73d17-c794-4e30-9648-63869f0f262b -
windows ürün anahtarı sorunu
in Microsoft Windows 10 Storewindows ürün anahtarı sorunu: merhaba, ben yaklaşık 7 aydır windows u etkinleştir yazısıyla uğraşıyorum hep kenarda duruyor ve bu şey yüzünden ayarlardaki çoğu özellik kapalı windows ürün anahtarımı unuttum ve bulabileceğimi sanmıyorum bu konuda ne yapabilirim ?... -
Ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Installation and UpgradeÜrün anahtarı etkinleştirme: gün ürün anahtarı süresinin dolacağı konusunda bildirim alıyorum ancak bu durumu düzeltemiyorum da ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilr misiniz?...