Windows 10: Активація Windows 11
Discus and support Активація Windows 11 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Маю Volume ключ на Windows 11 Pro, використав його для активації ОС, але трапилась аварійна ситуація і стара материнська плата вийшла з ладу... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Корвус Даркроу, Oct 10, 2024.
Thema:
Активація Windows 11
Loading...
-
Активація Windows 11 - Similar Threads - Активація
-
Windows 11 Home активація
in Windows 10 GamingWindows 11 Home активація: Доброго дня. Придбав ліцензію з ключем на ОС Wimdows 11 Home, ще в минулому році. Зараз довелось перевстановити ОС Windows 11 Home з особистих проблем, розраховував що активація ОС Windows 11 Home привязана до облікового запису Microsoft та після перевстановлення ОС Windows... -
Windows 11 Home активація
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Home активація: Доброго дня. Придбав ліцензію з ключем на ОС Wimdows 11 Home, ще в минулому році. Зараз довелось перевстановити ОС Windows 11 Home з особистих проблем, розраховував що активація ОС Windows 11 Home привязана до облікового запису Microsoft та після перевстановлення ОС Windows... -
Активація Windows 11
in Windows 10 GamingАктивація Windows 11: Маю Volume ключ на Windows 11 Pro, використав його для активації ОС, але трапилась аварійна ситуація і стара материнська плата вийшла з ладу безповоротно. Чи можливо якимось чином поновити ліцензію за тим же ключем без реанімації плати?... -
Активація Віндовс 10, як прив'язать Віндовс до облікового запису?
in Windows 10 Installation and UpgradeАктивація Віндовс 10, як прив'язать Віндовс до облікового запису?: Доброго дня, пікажіть, будь ласка, як прив'язати Віндовс до облікового запису Майкрософт? При встановленні Віндовс я створив локальний запис. А мені треба тепер прив'язати Віндовс до свого облікового. Віндовс ліцензійна. *** Moved from Windows / Windows 10 / Installation &... -
Активація Windows на новому приладі
in Windows 10 GamingАктивація Windows на новому приладі: Добрий день, підкажіть що мені робити якщо в мене був активований Windows на ноутбуці, але через його поламку я не можу деактивувати на ньому Windows, для того щоб активувати його на новому приладі... -
Активація Windows на новому приладі
in Windows 10 Software and AppsАктивація Windows на новому приладі: Добрий день, підкажіть що мені робити якщо в мене був активований Windows на ноутбуці, але через його поламку я не можу деактивувати на ньому Windows, для того щоб активувати його на новому приладі... -
Активація він7 - Activation Win 7
in Windows 10 GamingАктивація він7 - Activation Win 7: Доброго дня! неможливо отримати код реєстрації через телефон, жоден з номерів не відповідає 0800308800, 0442305102 зареєструвати через інтернет немає можливості із за політики безпеки компанії в якій працюю, заборонено підключення робочих машин до мережі інтернет. Потрібні... -
Активація він7 - Activation Win 7
in Windows 10 Software and AppsАктивація він7 - Activation Win 7: Доброго дня! неможливо отримати код реєстрації через телефон, жоден з номерів не відповідає 0800308800, 0442305102 зареєструвати через інтернет немає можливості із за політики безпеки компанії в якій працюю, заборонено підключення робочих машин до мережі інтернет. Потрібні... -
Активація віндовс 11
in Windows 10 GamingАктивація віндовс 11: Невдалось активувати windows нацому пристрої, оскілька не вдалось підключитися да корпоратианого сервера активаціїКод помилки: 0xc004F074 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%86%D1%96/3c68366c-f6fc-40c7-bc95-218d5ce20e8b