Windows 10: اپلود ویندوز تبت افسوس

Discus and support اپلود ویندوز تبت افسوس in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; حمایت و کمک ب نصب به من وینوز جدید... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Asgar Asgari, Dec 24, 2023.

1. اپلود ویندوز تبت افسوس

حمایت و کمک ب نصب به من وینوز جدید

:)

Asgar Asgari, Dec 24, 2023
Thema:

اپلود ویندوز تبت افسوس

Loading...
  1. اپلود ویندوز تبت افسوس - Similar Threads - اپلود ویندوز تبت

2. تغییر اساسی در ویندوز

in Windows 10 Gaming
    تغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟...
  3. تغییر اساسی در ویندوز

in Windows 10 Software and Apps
    تغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟...
  4. اپلود ویندوز تبت افسوس

in Windows 10 Gaming
    اپلود ویندوز تبت افسوس: حمایت و کمک ب نصب به من وینوز جدید https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF/3d32a689-20ea-4819-9e2b-f61566e5f989
  5. ویندوز 11

in Windows 10 Gaming
    ویندوز 11: ویندوز 11 با بهره‌گیری از تجربه‌های کاربران برای تقویت و الهام بخشیدن به خلاقیت طراحی شده است و سعی شده است در طراحی این ویندوز همه چیز ساده باشند. از دکمه start در نوار منو و نوار وظیفه تا هر فونت و نماد دیگر، همه چیز عمداً برای کنترل بیشتر افراد و ایجاد آرامش و راحتی طراحی...
  6. ویندوز 11

in Windows 10 Software and Apps
    ویندوز 11: ویندوز 11 با بهره‌گیری از تجربه‌های کاربران برای تقویت و الهام بخشیدن به خلاقیت طراحی شده است و سعی شده است در طراحی این ویندوز همه چیز ساده باشند. از دکمه start در نوار منو و نوار وظیفه تا هر فونت و نماد دیگر، همه چیز عمداً برای کنترل بیشتر افراد و ایجاد آرامش و راحتی طراحی...
  7. کد فعال سازی ویندوز 10

in Windows 10 Installation and Upgrade
    کد فعال سازی ویندوز 10: کد اکتیو کردن ویندوز 10 را ندارم https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%A9%D8%AF-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84/ed9aadc9-c5e6-41d5-b9ae-0cdfc53eef98
  8. نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم: هنگام نصب ویندوز جدیدم این ارور ظاهر میشود ıf you call a support person give them this info: Stop Code: MACHİNE CHECK EXCEPTİON ? لطفا راهنمایی کنید...
  9. پسوورد ویندوز 10

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    پسوورد ویندوز 10: سلام من دیروز ویندوز خود را آپدیت وبعد از اپدیت ریستارت شد و بعد از ریستارت رمز عبور را که میزدم اخطار میداد که رمز عبور نادرست است.هیچ گزینه مانند ریستارت پسوورد وجود نداشت لطفا کمک کنید ممنون....
  10. فارسی سازی ویندوز 10

in Windows 10 Customization
    فارسی سازی ویندوز 10: ویندوز 10 بر روی لب تاب نصب بود با زبان فارسی بعد از آخرین بروز رسانی ویندوز به صورت انگلیسی منتشر شد و هر راهی را امتحان کردم نتوانستم ویندوز را فارسی کنم کسی می داند دلیل چیست....