Windows 10: اپلود ویندوز تبت افسوس
Discus and support اپلود ویندوز تبت افسوس in Windows 10 Gaming to solve the problem; حمایت و کمک ب نصب به من وینوز جدید... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Asgar Asgari, Dec 24, 2023.
Thema:
اپلود ویندوز تبت افسوس
Loading...
-
اپلود ویندوز تبت افسوس - Similar Threads - اپلود ویندوز تبت
-
تغییر اساسی در ویندوز
in Windows 10 Gamingتغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟... -
تغییر اساسی در ویندوز
in Windows 10 Software and Appsتغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟... -
اپلود ویندوز تبت افسوس
in Windows 10 Software and Appsاپلود ویندوز تبت افسوس: حمایت و کمک ب نصب به من وینوز جدید https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF/3d32a689-20ea-4819-9e2b-f61566e5f989 -
ویندوز 11
in Windows 10 Gamingویندوز 11: ویندوز 11 با بهرهگیری از تجربههای کاربران برای تقویت و الهام بخشیدن به خلاقیت طراحی شده است و سعی شده است در طراحی این ویندوز همه چیز ساده باشند. از دکمه start در نوار منو و نوار وظیفه تا هر فونت و نماد دیگر، همه چیز عمداً برای کنترل بیشتر افراد و ایجاد آرامش و راحتی طراحی... -
ویندوز 11
in Windows 10 Software and Appsویندوز 11: ویندوز 11 با بهرهگیری از تجربههای کاربران برای تقویت و الهام بخشیدن به خلاقیت طراحی شده است و سعی شده است در طراحی این ویندوز همه چیز ساده باشند. از دکمه start در نوار منو و نوار وظیفه تا هر فونت و نماد دیگر، همه چیز عمداً برای کنترل بیشتر افراد و ایجاد آرامش و راحتی طراحی... -
کد فعال سازی ویندوز 10
in Windows 10 Installation and Upgradeکد فعال سازی ویندوز 10: کد اکتیو کردن ویندوز 10 را ندارم https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%A9%D8%AF-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84/ed9aadc9-c5e6-41d5-b9ae-0cdfc53eef98 -
نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingنمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم: هنگام نصب ویندوز جدیدم این ارور ظاهر میشود ıf you call a support person give them this info: Stop Code: MACHİNE CHECK EXCEPTİON ? لطفا راهنمایی کنید... -
پسوورد ویندوز 10
in AntiVirus, Firewalls and System Securityپسوورد ویندوز 10: سلام من دیروز ویندوز خود را آپدیت وبعد از اپدیت ریستارت شد و بعد از ریستارت رمز عبور را که میزدم اخطار میداد که رمز عبور نادرست است.هیچ گزینه مانند ریستارت پسوورد وجود نداشت لطفا کمک کنید ممنون.... -
فارسی سازی ویندوز 10
in Windows 10 Customizationفارسی سازی ویندوز 10: ویندوز 10 بر روی لب تاب نصب بود با زبان فارسی بعد از آخرین بروز رسانی ویندوز به صورت انگلیسی منتشر شد و هر راهی را امتحان کردم نتوانستم ویندوز را فارسی کنم کسی می داند دلیل چیست....