Windows 10: Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:...

Discus and support Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Tocmai ce am achizitionat un laptop nou Lenovo LOQ am activat windows si office dar cand am incercat sa ma conectez la contul microsoft primesc in... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Razvan Ionut, Aug 15, 2024.

1. Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:...

Tocmai ce am achizitionat un laptop nou Lenovo LOQ am activat windows si office dar cand am incercat sa ma conectez la contul microsoft primesc in continuare acel mesaj. Cand am incercat sa ma conectez la aplicatiile office a functionat dar la windows nu stiu de sa fac si sper sa ma puteti ajuta. Multumesc mult!

:)

Razvan Ionut, Aug 15, 2024

2. 0x803F7001 cod eroare

am un w10 pro trial care nu pot sa-l dezinstalez ca sa pot instala w 10 home cumparat si cu serial number.

apare 0x803F7001 cod eroare si ma obliga sa cumpar trialul

Cum sa scap de trial si să instalez w 10 home pe care l-am cumpărat

elenamunteanu, Aug 15, 2024
  3. Mihai.S Win User
    Nu pot sa reinstalez Win 10 pe laptop Asus e200ha

Buna ziua

Am un laptop asus e200ha care vine cu win 10 preinstalat , am tot dezinstalat eu programe si credca i am mai facut ceva ca de atunci merge foare rau to imi da eroare de win

Problema e ca nu pot sa instalez win 10 pe el de pe stick ca mi se blocheaza la inceput unde selectezi limba

Ce sa fac

Mihai.S, Aug 15, 2024
  4. Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:...

Nu mai pot detine drept de administrarea unui laptop Lenovo-G50-80 .

Nu mai pot detine drept de administrarea unui laptop Lenovo-G50-80 . Nu pot accesa Control Cont Utilizator pe laptop . Are Windows 8.1 x64 romanian . Nu pot instala aplicatii . Nu pot actualiza aplicatii . Apare o lista de optiuni despre conectare cu un
    card cu cip ( electronic / magnetic ) . Foarte neplacut . Nu permite adaugare cont suplimentar cu drept de administrator PC .

CristinaTurcanu, Aug 15, 2024
Thema:

Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:...

Loading...
  1. Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:... - Similar Threads - achizitionat laptop nou

2. Am uitat codul Pin de pe Windows și nu pot întra pe laptop

in Windows 10 Gaming
    Am uitat codul Pin de pe Windows și nu pot întra pe laptop: Am uitat Codul Pin de pe Laptop și îmi cere să accesez A1B2C3 apoi pinul dar nu merge. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/am-uitat-codul-pin-de-pe-windows-%C8%99i-nu-pot/61d29dbe-204a-499c-9b1d-d9d077defc28
  3. Am uitat codul Pin de pe Windows și nu pot întra pe laptop

in Windows 10 Software and Apps
    Am uitat codul Pin de pe Windows și nu pot întra pe laptop: Am uitat Codul Pin de pe Laptop și îmi cere să accesez A1B2C3 apoi pinul dar nu merge. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/am-uitat-codul-pin-de-pe-windows-%C8%99i-nu-pot/61d29dbe-204a-499c-9b1d-d9d077defc28
  4. Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:...

in Windows 10 Gaming
    Am achizitionat un laptop nou si nu ma pot conecta la contul windows cu urmatoarea eroare:...: Tocmai ce am achizitionat un laptop nou Lenovo LOQ am activat windows si office dar cand am incercat sa ma conectez la contul microsoft primesc in continuare acel mesaj. Cand am incercat sa ma conectez la aplicatiile office a functionat dar la windows nu stiu de sa fac si...
  5. nu merge sa ma conectez cu onedrive

in Windows 10 Gaming
    nu merge sa ma conectez cu onedrive: nu merge onedrive https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nu-merge-sa-ma-conectez-cu-onedrive/8bef3856-c691-46cf-ab83-61ac98bdb964
  6. nu merge sa ma conectez cu onedrive

nu merge sa ma conectez cu onedrive: nu merge onedrive https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nu-merge-sa-ma-conectez-cu-onedrive/8bef3856-c691-46cf-ab83-61ac98bdb964
  7. Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...

in Windows 10 Gaming
    Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...: Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele sim , deoarece am vazut ca laptopul are slot pentru sim . cum pot face acest lucru ? 20JES41600...
  8. Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...

Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...: Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele sim , deoarece am vazut ca laptopul are slot pentru sim . cum pot face acest lucru ? 20JES41600...
  9. tastatura nu mai fuctioneaza am incercat mai multe variante si tot nu merge

in Windows 10 Drivers and Hardware
    tastatura nu mai fuctioneaza am incercat mai multe variante si tot nu merge: tastatura nu mai fuctioneaza am incercat mai multe variante si tot nu merge https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/tastatura-nu-mai-fuctioneaza-am-incercat-mai-multe/f135a6a8-78af-4142-90a5-eeb913be0d0a
  10. P*la mea de eroare

in Windows 10 Updates and Activation
    P*la mea de eroare: Buna ziua, va rog sa rezolvati mizeria asta de "Your license will expire soon". Am windows-ul cumparat asa ca dece Dumnezeul lui ma spameaza cu eroarea aia in timpul meciurilor. Asta-i ceva de genul "cumpara windows-ul in mortii tai, mi se rupe ca ai treaba, cumpara-l acum"....