Windows 10: am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb
Discus and support am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; am introdus data de nastere gresit cum o pot schimba .multumesc-- -- -- From Romanian:Title: I entered the wrong date of birth and I want to change it... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by PETRE BUZDUGAN, Oct 23, 2023.
Thema:
am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb
Loading...
-
am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb - Similar Threads - introdus data nasteri
-
am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb
in Windows 10 Gamingam introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb: am introdus data de nastere gresit cum o pot schimba .multumesc-- -- -- From Romanian:Title: I entered the wrong date of birth and I want to change it Message: I entered the wrong date of birth, how can I change it. Thank you* Moved from Community Center... -
Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...
in Windows 10 GamingSalut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...: Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele sim , deoarece am vazut ca laptopul are slot pentru sim . cum pot face acest lucru ? 20JES41600... -
Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...
in Windows 10 Software and AppsSalut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele...: Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele sim , deoarece am vazut ca laptopul are slot pentru sim . cum pot face acest lucru ? 20JES41600... -
PC meu este vulnerabil si nu merge sa activez windows defender ce trebuie sa fac?
in Windows 10 GamingPC meu este vulnerabil si nu merge sa activez windows defender ce trebuie sa fac?: am instalat office 2010 de atunci nu mai merge https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pc-meu-este-vulnerabil-si-nu-merge-sa-activez/75bf0fe9-1187-47a9-abe2-585114418e83 -
PC meu este vulnerabil si nu merge sa activez windows defender ce trebuie sa fac?
in Windows 10 Software and AppsPC meu este vulnerabil si nu merge sa activez windows defender ce trebuie sa fac?: am instalat office 2010 de atunci nu mai merge https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pc-meu-este-vulnerabil-si-nu-merge-sa-activez/75bf0fe9-1187-47a9-abe2-585114418e83 -
Buna ziua! Cum as putea sa schimb tipul contului din utilizator in administrator?
in Windows 10 GamingBuna ziua! Cum as putea sa schimb tipul contului din utilizator in administrator?: Am Windows 10.Stiu ca la setari > conturi ar trebui sa aiba > FAMILIE SI ALTI UTILIZATORI, insa eu nu am acea optiune.Iar fiindca nu sunt administrator, nu pot descarca/instala nici o aplicatie pe laptop.... -
Buna ziua! Cum as putea sa schimb tipul contului din utilizator in administrator?
in Windows 10 Software and AppsBuna ziua! Cum as putea sa schimb tipul contului din utilizator in administrator?: Am Windows 10.Stiu ca la setari > conturi ar trebui sa aiba > FAMILIE SI ALTI UTILIZATORI, insa eu nu am acea optiune.Iar fiindca nu sunt administrator, nu pot descarca/instala nici o aplicatie pe laptop.... -
in Windows 10 CustomizationBuna ziua! Cum as putea sa schimb tipul contului din utilizator in administrator?: Am Windows 10.Stiu ca la setari > conturi ar trebui sa aiba > FAMILIE SI ALTI UTILIZATORI, insa eu nu am acea optiune.Iar fiindca nu sunt administrator, nu pot descarca/instala nici o aplicatie pe laptop.... -
O & O shutup10 data mining disabler
in Windows 10 Software and AppsO & O shutup10 data mining disabler: . OO ShutUp10 - Do not use Windows 10 without it! | NotebookReview hope that's ok putting the link in quotes....O&O produce a free, portable app that allows the data mining properties of Windows 10 to be disabled .... wondered ed if anyone had any experience of this.....