Windows 10: Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

Discus and support Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o problema cu security at a glance , mi-a făcut ceva prin... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by 1 Boy HD, May 15, 2023.

1. 1 Boy HD Win User

Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o problema cu security at a glance , mi-a făcut ceva prin calculator și acum numai merge deloc . Mulțumesc

:)

1 Boy HD, May 15, 2023

2. se poate sa fiu ajutat

Title: se poate sa fiu ajutat

Translates as: "I can be helped"

- - - -

Is there a specific problem you would like help with?

Don

Don Varnau, May 15, 2023
  3. Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele sim , deoarece am vazut ca laptopul are slot pentru sim . cum pot face acest lucru ? 20JES41600

Salut ! Am Lenovo yoga gen2 si vreau sa ma conectez la internet cu ajutorul unei cartele sim , deoarece am vazut ca laptopul are slot pentru sim . cum pot face acest lucru ? 20JES41600

Mihaila Catalin, May 15, 2023
  4. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

M-am saturat de update-uri! Solutii?

Am o licenta Win Home cumparata cu ceva ani in urma. Flash drive USB. Problema e ca m-am saturat ca de fiecare data sa astept ore intregi pana isi face toate update-urile nenorocite. Exista vre-o solutie sa imi fac un flash drive cu ultima varianta si sa folosesc keyul original pe care il detin?

IchimVasilică, May 15, 2023
Thema:

Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

Loading...
  1. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o... - Similar Threads - vorbit operator Roman

2. nu merge sa ma conectez cu onedrive

in Windows 10 Gaming
    nu merge sa ma conectez cu onedrive: nu merge onedrive https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nu-merge-sa-ma-conectez-cu-onedrive/8bef3856-c691-46cf-ab83-61ac98bdb964
  3. nu merge sa ma conectez cu onedrive

in Windows 10 Software and Apps
    nu merge sa ma conectez cu onedrive: nu merge onedrive https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nu-merge-sa-ma-conectez-cu-onedrive/8bef3856-c691-46cf-ab83-61ac98bdb964
  4. Am cumpărat o cheie de activare pentru Minecraft și l-am cumpărat de pe Microsoft...

Am cumpărat o cheie de activare pentru Minecraft și l-am cumpărat de pe Microsoft...: De ce nu se deschide? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/am-cump%C4%83rat-o-cheie-de-activare-pentru/d212b38a-5f60-4493-9a6f-d88932290813
  5. am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb

in Windows 10 Gaming
    am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb: am introdus data de nastere gresit cum o pot schimba .multumesc-- -- -- From Romanian:Title: I entered the wrong date of birth and I want to change it Message: I entered the wrong date of birth, how can I change it. Thank you* Moved from Community Center...
  6. am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb

am introdus data nasteri gresit si vreau sa o schimb: am introdus data de nastere gresit cum o pot schimba .multumesc-- -- -- From Romanian:Title: I entered the wrong date of birth and I want to change it Message: I entered the wrong date of birth, how can I change it. Thank you* Moved from Community Center...
  7. Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

in Windows 10 Gaming
    Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...: Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare 0x80010135: Calea prea lungă, ce este de facut ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bun%C4%83-am-descarcat-un-joc-%C8%99i-cand-am/b4ad609b-90dd-41ea-8a40-8132f4bbda28
  8. Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...: Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare 0x80010135: Calea prea lungă, ce este de facut ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bun%C4%83-am-descarcat-un-joc-%C8%99i-cand-am/b4ad609b-90dd-41ea-8a40-8132f4bbda28
  9. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

in Windows 10 Gaming
    Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...: Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o problema cu security at a glance , mi-a făcut ceva prin calculator și acum numai merge deloc . Mulțumesc...
  10. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...: Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o problema cu security at a glance , mi-a făcut ceva prin calculator și acum numai merge deloc . Mulțumesc...