Windows 10: Anghami REKLAMLAR

Discus and support Anghami REKLAMLAR in Windows 10 Gaming to solve the problem; Herkese iyi akşamlar Anghami uygulaması bende para ödeyip abone olmama rağmen abone değilmişim gibi çalışıyor ve REKLAMLAR HEP IKI DAKA çIkIYoR... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by asli.yk, Jun 21, 2023.

1. asli.yk Win User

Anghami REKLAMLAR

Herkese iyi akşamlar Anghami uygulaması bende para ödeyip abone olmama rağmen abone değilmişim gibi çalışıyor ve REKLAMLAR HEP IKI DAKA çIkIYoR

:)

asli.yk, Jun 21, 2023
  2. 10101989 Win User

anghami app

Dears,

kindly i have downloaded anghami app but when i try to make any action like listen to music offline or add to playlist the app go out and also when i try to dowlnload a song the app told me that i have reached the max time to download also am didn't download
    any songs before...thanks and wait ur fast reply

10101989, Jun 21, 2023
  3. BarisT Win User
    Lütfen burada reklam veya yasa dışı materyallere bağlantılar bulundurmayın

Merhaba arkadaşlar :smileyhappy:

Nokia cihazınıza yükleyebileceğiniz her şey ile ilgili yeni bir panoya hoş geldiniz!

Burada oyunlar ve hizmet programları gibi telefon uygulamalarının muhteşem dünyasını tartışabilirsiniz. Kullanışlı içeriğe sahip çok sayıda yasal kaynak var (Windows Phone Mağaza,Nokia
    Mağaza
    ,Nokia Beta Labs ve sizler tarafından yayınlanacağından emin olduğum çok sayıda kaynak gibi).

Aşağıdaki kurallara bağlı kalmak şartıyla bir Nokia cihazına yüklenebilecek her yazılımı tartışmaktan çekinmeyin:

• Yazılım ücretsiz veya meşru şekilde satın alınmış olmalıdır.
    • Bağlandığınız site HİÇBİR yasa dışı materyal içermemelidir.
    • Hiçbir yazılımın reklamını yapmamanız gerekir. Kişileri herhangi bir yazılım ile ilgili bilgilendirmenin (nereden edinilebilir, başka bir üyenin sorusuna bir cevap sağlamak için ne yapar) bir sakıncası yoktur ancak satıcılar ve yazılım şirketlerinin
      kendileri tarafından yapılan reklamlar veya gönderiler silinecektir.
      (Bir şirketi temsil ettiğini iddia eden herkesin kimliğini doğrulamamız mümkün değildir)
    • Buna pano kullanıcı adları dahildir - mevcut bir şirketi veya servis sağlayıcısını çağrıştıran kullanıcı adları ile kayıt yapmayın.
    • Bu kurallar tüm tartışmaların kullanıcılar arası destek üzerine yoğunlaşmasını sağlamak için gereklidir. Bu kuralların ihlal edilmesi geçici veya kalıcı yasaklama ile sonuçlanabilir.

En iyi dileklerimizle,

Nokia Destek Forumu Ekibi

BarisT, Jun 21, 2023
Thema:

Anghami REKLAMLAR

Loading...
  1. Anghami REKLAMLAR - Similar Threads - Anghami REKLAMLAR

2. Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...

in Windows 10 Gaming
    Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...: Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?...
  3. Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...

in Windows 10 Software and Apps
    Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...: Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?...
  4. Anghami uygulaması calismiyo

in Windows 10 Gaming
    Anghami uygulaması calismiyo: merhaba Anghami'de sorun olunca uygulaması hemen açılıp kapanıyor. Onda hiç bir şey oynayamıyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/anghami-uygulamas%C4%B1-calismiyo/8983ac7f-f5a1-4eae-b150-0ab6ae25ab36
  5. Anghami uygulaması calismiyo

Anghami uygulaması calismiyo: merhaba Anghami'de sorun olunca uygulaması hemen açılıp kapanıyor. Onda hiç bir şey oynayamıyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/anghami-uygulamas%C4%B1-calismiyo/8983ac7f-f5a1-4eae-b150-0ab6ae25ab36
  6. Anghami REKLAMLAR

Anghami REKLAMLAR: Herkese iyi akşamlar Anghami uygulaması bende para ödeyip abone olmama rağmen abone değilmişim gibi çalışıyor ve REKLAMLAR HEP IKI DAKA çIkIYoR https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/anghami-reklamlar/c510595a-441a-4e59-8096-c0f523da9764