Windows 10: Anghami uygulaması calismiyo
Discus and support Anghami uygulaması calismiyo in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba Anghami'de sorun olunca uygulaması hemen açılıp kapanıyor. Onda hiç bir şey oynayamıyorum.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by asli.yk, Jul 10, 2023.
Thema:
Anghami uygulaması calismiyo
Loading...
-
Anghami uygulaması calismiyo - Similar Threads - Anghami uygulaması calismiyo
-
Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,... -
Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...
in Windows 10 GamingAnghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...: Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?... -
Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...
in Windows 10 Software and AppsAnghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...: Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?... -
Anghami uygulaması calismiyo
in Windows 10 Software and AppsAnghami uygulaması calismiyo: merhaba Anghami'de sorun olunca uygulaması hemen açılıp kapanıyor. Onda hiç bir şey oynayamıyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/anghami-uygulamas%C4%B1-calismiyo/8983ac7f-f5a1-4eae-b150-0ab6ae25ab36 -
Anghami REKLAMLAR
in Windows 10 GamingAnghami REKLAMLAR: Herkese iyi akşamlar Anghami uygulaması bende para ödeyip abone olmama rağmen abone değilmişim gibi çalışıyor ve REKLAMLAR HEP IKI DAKA çIkIYoR https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/anghami-reklamlar/c510595a-441a-4e59-8096-c0f523da9764 -
Anghami REKLAMLAR
in Windows 10 Software and AppsAnghami REKLAMLAR: Herkese iyi akşamlar Anghami uygulaması bende para ödeyip abone olmama rağmen abone değilmişim gibi çalışıyor ve REKLAMLAR HEP IKI DAKA çIkIYoR https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/anghami-reklamlar/c510595a-441a-4e59-8096-c0f523da9764 -
ayarlar uygulaması açılmıyor
in Windows 10 Gamingayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
in Windows 10 Software and Appsayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım....