Windows 10: Aplikácia FOTOGRAFIE

Discus and support Aplikácia FOTOGRAFIE in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Ako keď mi po novej inštalácii W10 prestane fungovať aplikácia tak som fakt nadšený a to bol dôvod prečo som robil novú inštaláciu.Poprosím odpoveď ako... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by T.D.I.- M.O., May 20, 2021.

1. Aplikácia FOTOGRAFIE

Ako keď mi po novej inštalácii W10 prestane fungovať aplikácia tak som fakt nadšený a to bol dôvod prečo som robil novú inštaláciu.Poprosím odpoveď ako doriešiť tento problém keďže na fórach sa tento problém objavuje pravidelne od roku 2016.

:)

T.D.I.- M.O., May 20, 2021
  2. Brink Win User

Skype hacked by CIA

Read more: Metadata Consulting: Skype hacked by CIA

Brink, May 20, 2021
  3. Brink Win User
    Skype hacked by CIA

Read more: Metadata Consulting: Skype hacked by CIA

Brink, May 20, 2021
  4. simrick Win User

Aplikácia FOTOGRAFIE

simrick, May 20, 2021
Thema:

Aplikácia FOTOGRAFIE

Loading...
  1. Aplikácia FOTOGRAFIE - Similar Threads - Aplikácia FOTOGRAFIE

2. PHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro

in Windows 10 Gaming
    PHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro: Ahoj Chcel by som spustiť prehliadač fotografií Microsoft v režime kiosku windows 11 pro , ale po aktualizácií photos micorosft na verziu 2024.11120 ... aplikáciu photos nemôžem zvoliť pre mode kiosk , nevidím ju medzi zvoliteľnými aplikáciami pre režim KIOSK...
  3. PHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro

in Windows 10 Software and Apps
    PHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro: Ahoj Chcel by som spustiť prehliadač fotografií Microsoft v režime kiosku windows 11 pro , ale po aktualizácií photos micorosft na verziu 2024.11120 ... aplikáciu photos nemôžem zvoliť pre mode kiosk , nevidím ju medzi zvoliteľnými aplikáciami pre režim KIOSK...