Windows 10: Aplikácia FOTOGRAFIE
Discus and support Aplikácia FOTOGRAFIE in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Ako keď mi po novej inštalácii W10 prestane fungovať aplikácia tak som fakt nadšený a to bol dôvod prečo som robil novú inštaláciu.Poprosím odpoveď ako... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by T.D.I.- M.O., May 20, 2021.
Thema:
Aplikácia FOTOGRAFIE
Loading...
-
Aplikácia FOTOGRAFIE - Similar Threads - Aplikácia FOTOGRAFIE
-
PHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro
in Windows 10 GamingPHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro: Ahoj Chcel by som spustiť prehliadač fotografií Microsoft v režime kiosku windows 11 pro , ale po aktualizácií photos micorosft na verziu 2024.11120 ... aplikáciu photos nemôžem zvoliť pre mode kiosk , nevidím ju medzi zvoliteľnými aplikáciami pre režim KIOSK... -
PHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro
in Windows 10 Software and AppsPHOTOS aplikácia microsoft nefunguje v režime KIOSK windows 11 pro: Ahoj Chcel by som spustiť prehliadač fotografií Microsoft v režime kiosku windows 11 pro , ale po aktualizácií photos micorosft na verziu 2024.11120 ... aplikáciu photos nemôžem zvoliť pre mode kiosk , nevidím ju medzi zvoliteľnými aplikáciami pre režim KIOSK...