Windows 10: Aplikácie Pri spustení
Discus and support Aplikácie Pri spustení in Windows 10 Gaming to solve the problem; Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Marek Ivan, Jan 21, 2025.
Thema:
Aplikácie Pri spustení
Loading...
-
Aplikácie Pri spustení - Similar Threads - Aplikácie Pri spustení
-
pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome
in Windows 10 Software and Appspri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome: pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať otvoriť https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pri-minimaliz%C3%A1cii-okna-na-li%C5%A1tu-nejde/72826b11-bb47-4b73-a947-dee9f89ab236 -
Aplikácie Pri spustení
in Windows 10 Software and AppsAplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?... -
Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11
in Windows 10 GamingBrisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11: Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector, zakaj ?... -
Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11
in Windows 10 Software and AppsBrisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11: Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector, zakaj ?... -
Chyba pri Aktualizáciu
in Windows 10 GamingChyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !... -
Chyba pri Aktualizáciu
in Windows 10 Software and AppsChyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !... -
Alternatives To Encryption Re: Prying Eyes
in Windows 10 SupportAlternatives To Encryption Re: Prying Eyes: After some consideration and practicing on (slow) 16GB USB flash drives I believe I have abandoned my idea to use VeraCrypt on Western Digital 12 and 14TB external USB drives. I have come to the conclusion that encryption is not really designed for drives this large using FDE... -
Best/ Idiot Proof Way To + Unallocated Space Not Next 2 Pri. Partition
in Windows 10 Drivers and HardwareBest/ Idiot Proof Way To + Unallocated Space Not Next 2 Pri. Partition: Best/ Idiot Proof Way To Add Unallocated Space Not Next 2 Primary Partition So I imaged my C Drive (Disk 0 in the picture 238GB) which included the Recovery Partition. Afterwards I removed the 2nd HDD platter and replaced it with a 2.5" SSD and booted up and formatted the... -
Best/ Idiot Proof Way To + Unallocated Space Not Next 2 Pri. Partition
in Windows 10 SupportBest/ Idiot Proof Way To + Unallocated Space Not Next 2 Pri. Partition: Best/ Idiot Proof Way To Add Unallocated Space Not Next 2 Primary Partition So I imaged my C Drive (Disk 0 in the picture 238GB) which included the Recovery Partition. Afterwards I removed the 2nd HDD platter and replaced it with a 2.5" SSD and booted up and formatted the...