Windows 10: Arama kutusu nasıl saydam yapılır?
Discus and support Arama kutusu nasıl saydam yapılır? in Cortana to solve the problem; Bu arama kutusunu saydam yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz?? bilgi: Windows 10 Home 20H2 19042.746[ATTACH]... Discussion in 'Cortana' started by Ali Mert Çilek, Jan 15, 2021.
Thema:
Arama kutusu nasıl saydam yapılır?
Loading...
-
Arama kutusu nasıl saydam yapılır? - Similar Threads - Arama kutusu nasıl
-
Hatayı nasıl çözebilirim
in Windows 10 Software and AppsHatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966 -
Windows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?: Windows arama kutusu yavaşladı. Eskiden birşey yazdığım gibi gelirken şimdi 10-15 saniye sonra gelmeye başlıyor. Buna ek olarak kayıt defterinde Search yolum yok.Windows search box has slowed down. It used to come as soon as I typed something, but now it starts coming after... -
in Windows 10 GamingWindows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?: Windows arama kutusu yavaşladı. Eskiden birşey yazdığım gibi gelirken şimdi 10-15 saniye sonra gelmeye başlıyor. Buna ek olarak kayıt defterinde Search yolum yok.Windows search box has slowed down. It used to come as soon as I typed something, but now it starts coming after... -
in Windows 10 Software and AppsWindows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?: Windows arama kutusu yavaşladı. Eskiden birşey yazdığım gibi gelirken şimdi 10-15 saniye sonra gelmeye başlıyor. Buna ek olarak kayıt defterinde Search yolum yok.Windows search box has slowed down. It used to come as soon as I typed something, but now it starts coming after... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 GamingHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 Software and AppsHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Arama butonları ve ayarlar
in Windows 10 GamingArama butonları ve ayarlar: Merhaba. 1 Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?2 Bu... -
Arama butonları ve ayarlar
in Windows 10 Software and AppsArama butonları ve ayarlar: Merhaba. 1 Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?2 Bu... -
arama
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingarama: Merhaba Bilgisayarımda arama yerine tıkladığımda bir şeyler arayamıyorum ve çöküyor.Bunu nasıl çözebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/arama/ad310187-bf53-473c-8239-0b924cd7dfa8