Windows 10: arama

Discus and support arama in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Merhaba Bilgisayarımda arama yerine tıkladığımda bir şeyler arayamıyorum ve çöküyor.Bunu nasıl çözebilirim?... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by MertNZ, Jun 6, 2020.

1. MertNZ Win User

arama

Merhaba Bilgisayarımda arama yerine tıkladığımda bir şeyler arayamıyorum ve çöküyor.Bunu nasıl çözebilirim?

:)

MertNZ, Jun 6, 2020

2. arama engelleme (lumia 820)

HERHANGİ Birini aradığım zaman "arama engelleme ayarlarınız bu numarayı Aramaya Topçu Alay Komutanı vermiyor. arama engellemeyi devre dışı BıRakın tekrar Aramaya devam ettik ilave edin."
    yazısı çıkıyor ziyaretinde nerden devre dışı bırakacağımı bilmiyorum.
    yardım ederseniz sevinirim

adem-yildirim-123, Jun 6, 2020
  3. Jsssssssss, Jun 6, 2020
  4. arama

Jsssssssss, Jun 6, 2020
Thema:

arama

Loading...
  1. arama - Similar Threads - arama

2. Windows arama çubuğunda uygulamalarım kutu içinde çarpı olarak gözüküyor

in Windows 10 Gaming
    Windows arama çubuğunda uygulamalarım kutu içinde çarpı olarak gözüküyor: Neden olduğunu bilmiyorum ama uygulamalar bu şekilde gözüküyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-arama-%C3%A7ubu%C4%9Funda/99d65192-b92c-43f9-870a-67b30ac2fcd2
  3. Windows arama çubuğunda uygulamalarım kutu içinde çarpı olarak gözüküyor

in Windows 10 Software and Apps
    Windows arama çubuğunda uygulamalarım kutu içinde çarpı olarak gözüküyor: Neden olduğunu bilmiyorum ama uygulamalar bu şekilde gözüküyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-arama-%C3%A7ubu%C4%9Funda/99d65192-b92c-43f9-870a-67b30ac2fcd2
  4. Windows arama çubuğunda uygulamalarım kutu içinde çarpı olarak gözüküyor

in Windows 10 Customization
  5. Windows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?: Windows arama kutusu yavaşladı. Eskiden birşey yazdığım gibi gelirken şimdi 10-15 saniye sonra gelmeye başlıyor. Buna ek olarak kayıt defterinde Search yolum yok.Windows search box has slowed down. It used to come as soon as I typed something, but now it starts coming after...
  6. Windows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?

in Windows 10 Gaming
    Windows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?: Windows arama kutusu yavaşladı. Eskiden birşey yazdığım gibi gelirken şimdi 10-15 saniye sonra gelmeye başlıyor. Buna ek olarak kayıt defterinde Search yolum yok.Windows search box has slowed down. It used to come as soon as I typed something, but now it starts coming after...
  7. Windows arama kutusu yavaşladı? / Windows search box has slowed down?

8. dosya gezgini ya da klasör içinde arama

in Windows 10 Network and Sharing
    dosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum....
  9. dosya gezgini ya da klasör içinde arama

in Windows 10 Gaming
    dosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum....
  10. dosya gezgini ya da klasör içinde arama