Windows 10: Артефакти і піксельний текст
Discus and support Артефакти і піксельний текст in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Добрий день! Я придбав новий ігровий ноутбук. У магазині мені встановили офіційну Windows 11, але у мене виникла проблема: текст стає пікселізованим, а... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ростик Михалюк, Dec 20, 2024.
Thema:
Артефакти і піксельний текст
Loading...
-
Артефакти і піксельний текст - Similar Threads - Артефакти піксельний текст
-
мигає текст в вкладці рекомендації
in Windows 10 Gamingмигає текст в вкладці рекомендації: не памятаю коли це почалось але коли я нажимаю пуск у мене в "рекомендації" мигає текст і не розумію взагалі що це пробував sfc /scannow і перезапустити провідник але нічого не помогло... -
мигає текст в вкладці рекомендації
in Windows 10 Software and Appsмигає текст в вкладці рекомендації: не памятаю коли це почалось але коли я нажимаю пуск у мене в "рекомендації" мигає текст і не розумію взагалі що це пробував sfc /scannow і перезапустити провідник але нічого не помогло... -
Я маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.
in Windows 10 GamingЯ маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.: Доброго дня, у мене велика проблема з ігровою панелю та OneDrive. Я хотів перемістити папку відео, у якій були записані відео на панелі ігор, на інший диск. І коли я це зробив там записувалися відео, але коли я натиснув комбінацію WIN + G мої відео не показувалися, я вирішив... -
in Windows 10 Software and AppsЯ маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.: Доброго дня, у мене велика проблема з ігровою панелю та OneDrive. Я хотів перемістити папку відео, у якій були записані відео на панелі ігор, на інший диск. І коли я це зробив там записувалися відео, але коли я натиснув комбінацію WIN + G мої відео не показувалися, я вирішив... -
in Windows 10 CustomizationЯ маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.: Доброго дня, у мене велика проблема з ігровою панелю та OneDrive. Я хотів перемістити папку відео, у якій були записані відео на панелі ігор, на інший диск. І коли я це зробив там записувалися відео, але коли я натиснув комбінацію WIN + G мої відео не показувалися, я вирішив... -
Артефакти і піксельний текст
in Windows 10 GamingАртефакти і піксельний текст: Добрий день! Я придбав новий ігровий ноутбук. У магазині мені встановили офіційну Windows 11, але у мене виникла проблема: текст стає пікселізованим, а також з’являються артефакти.На моєму ноутбуці встановлено актуальний драйвер для відеокарти, а система Windows оновлена. У... -
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
in Windows 10 GamingПропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті.... -
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
in Windows 10 Software and AppsПропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті.... -
Зависнув ноутбук на перестановці віндовс і так уже 2 доби
in Windows 10 Installation and UpgradeЗависнув ноутбук на перестановці віндовс і так уже 2 доби: Ноутбук перезагружається весь час і на пів секунди в кінці запуску появляється синій екран з надписом установка Windows 64% це вже відбувається дуже довго мабуть цілих 2 доби Це фото я заскрінив з відео яке знімав бо встигнути сфотографувати неможливо Допоможіть рішити цю...