Windows 10: Артефакти і піксельний текст

Discus and support Артефакти і піксельний текст in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Добрий день! Я придбав новий ігровий ноутбук. У магазині мені встановили офіційну Windows 11, але у мене виникла проблема: текст стає пікселізованим, а... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ростик Михалюк, Dec 20, 2024.

1. Артефакти і піксельний текст

Добрий день! Я придбав новий ігровий ноутбук. У магазині мені встановили офіційну Windows 11, але у мене виникла проблема: текст стає пікселізованим, а також з’являються артефакти.На моєму ноутбуці встановлено актуальний драйвер для відеокарти, а система Windows оновлена. У диспетчері завдань провідник постійно показує кнопку "Перезапустити". Скриншоти додаю.ось характеристики ноутбука144 ГерцаIntelR CoreTM i5-12450HRTX 406016гб ОЗУ

:)

Ростик Михалюк, Dec 20, 2024
Thema:

Артефакти і піксельний текст

Loading...
  1. Артефакти і піксельний текст - Similar Threads - Артефакти піксельний текст

2. мигає текст в вкладці рекомендації

in Windows 10 Gaming
    мигає текст в вкладці рекомендації: не памятаю коли це почалось але коли я нажимаю пуск у мене в "рекомендації" мигає текст і не розумію взагалі що це пробував sfc /scannow і перезапустити провідник але нічого не помогло...
  3. мигає текст в вкладці рекомендації

in Windows 10 Software and Apps
    мигає текст в вкладці рекомендації: не памятаю коли це почалось але коли я нажимаю пуск у мене в "рекомендації" мигає текст і не розумію взагалі що це пробував sfc /scannow і перезапустити провідник але нічого не помогло...
  4. Я маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.

in Windows 10 Gaming
    Я маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.: Доброго дня, у мене велика проблема з ігровою панелю та OneDrive. Я хотів перемістити папку відео, у якій були записані відео на панелі ігор, на інший диск. І коли я це зробив там записувалися відео, але коли я натиснув комбінацію WIN + G мої відео не показувалися, я вирішив...
  5. Я маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.

Я маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.: Доброго дня, у мене велика проблема з ігровою панелю та OneDrive. Я хотів перемістити папку відео, у якій були записані відео на панелі ігор, на інший диск. І коли я це зробив там записувалися відео, але коли я натиснув комбінацію WIN + G мої відео не показувалися, я вирішив...
  6. Я маю дуже велику проблему з OneDrive і Xbox Game bar.

in Windows 10 Customization
  7. Артефакти і піксельний текст

in Windows 10 Gaming
    Артефакти і піксельний текст: Добрий день! Я придбав новий ігровий ноутбук. У магазині мені встановили офіційну Windows 11, але у мене виникла проблема: текст стає пікселізованим, а також з’являються артефакти.На моєму ноутбуці встановлено актуальний драйвер для відеокарти, а система Windows оновлена. У...
  8. Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!

in Windows 10 Gaming
    Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті....
  9. Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!

Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті....
  10. Зависнув ноутбук на перестановці віндовс і так уже 2 доби

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Зависнув ноутбук на перестановці віндовс і так уже 2 доби: Ноутбук перезагружається весь час і на пів секунди в кінці запуску появляється синій екран з надписом установка Windows 64% це вже відбувається дуже довго мабуть цілих 2 доби Це фото я заскрінив з відео яке знімав бо встигнути сфотографувати неможливо Допоможіть рішити цю...