Windows 10: Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor
Discus and support Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by CardRhyme, Dec 18, 2021.
Thema:
Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor
Loading...
-
Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor - Similar Threads - Asus N550jv Bios
-
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 GamingWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası
in Windows 10 Gamingwindows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası: merhaba ben bilgisayaraıma gta 5 aldım ve indirmeye başladığımdan itibaren mavi ekran hatası vermeye başladı artık doğru düzgün bişey yapamıyorumhttps://1drv.ms/u/s!AuLIf7brEeYWgZ5mC2Pj4-oXAJY9fQ?e=8ibr71 minidump dosyasınıda paylaştım... -
windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and Appswindows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası: merhaba ben bilgisayaraıma gta 5 aldım ve indirmeye başladığımdan itibaren mavi ekran hatası vermeye başladı artık doğru düzgün bişey yapamıyorumhttps://1drv.ms/u/s!AuLIf7brEeYWgZ5mC2Pj4-oXAJY9fQ?e=8ibr71 minidump dosyasınıda paylaştım... -
Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.
in Windows 10 GamingMasaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir... -
in Windows 10 Software and AppsMasaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir... -
in Windows 10 CustomizationMasaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingAsus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü... -
in Windows 10 GamingAsus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü... -
ASUS N550JV external subwoofer not work!
in Windows 10 Drivers and HardwareASUS N550JV external subwoofer not work!: Hi My laptop Windows was updated few days ago(Windows 10 - Version 1511 - OS Build 10586.104). And now external subwoofer do not work! Please help me to solve this problem. Thank you. 44348