Windows 10: Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor

Discus and support Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by CardRhyme, Dec 18, 2021.

1. CardRhyme Win User

Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor

ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü gelmiyor PC'nin fanları vs çalışıyor ama görüntü yoktu ve HDD dosya okurken şu öndeki ışıklar yanıp sönüyordu PC açılırken falan ama artık oda yanmıyor, şarja takınca şarj ışığı da yanmıyor bu BIOS'u defaultladıktan sonra, sorun ne olabilir?

:)

CardRhyme, Dec 18, 2021

2. Asus N550JV-CM203H, GPU Code 43, updating BIOS?

Hi,

My laptop is an N550JV-CM203H with an nVidia Geforce GT750m GPU. Recently, I've been having the little yellow error triangle near the GPU's name in the Device Manager, with the error code 'Code 43'.

I read in another similar thread that updating my BIOS almost always fixes the problem, and so I downloaded the most recent BIOS update - which has the file name, N550JVAS.208 - to update it. However, when I checked my current BIOS information, it stated
    that it was 'American Megatrends Inc. N550JV.204' with the date 5/14/2013, whereas the equivalent version on Asus's site - N550JVAS.204 - had the date 5/31/2013 and the newest one was 12/27/2013.

I was wondering whether if there was a difference between the two BIOS, and whether I could update mine with the version I found on Asus's site?

Thanks,

Nitromification, Dec 18, 2021
  3. Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atıyor.

Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atmaya başladı ne yaptımsa düzelmiyor.
    Güncellemleri kaldırdım bu seferde driver hataları alıyorum eski bir ekran kartım var hd 4650. Format atmak istemiyorum ne yapabilirim.

ismail Celebi, Dec 18, 2021
  4. GMReader Win User

GMReader, Dec 18, 2021
Thema:

Loading...
  1. Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor - Similar Threads - Asus N550jv Bios

2. Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı...
  3. windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası

in Windows 10 Gaming
    windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası: merhaba ben bilgisayaraıma gta 5 aldım ve indirmeye başladığımdan itibaren mavi ekran hatası vermeye başladı artık doğru düzgün bişey yapamıyorumhttps://1drv.ms/u/s!AuLIf7brEeYWgZ5mC2Pj4-oXAJY9fQ?e=8ibr71 minidump dosyasınıda paylaştım...
  4. windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası

in Windows 10 Software and Apps
    windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası: merhaba ben bilgisayaraıma gta 5 aldım ve indirmeye başladığımdan itibaren mavi ekran hatası vermeye başladı artık doğru düzgün bişey yapamıyorumhttps://1drv.ms/u/s!AuLIf7brEeYWgZ5mC2Pj4-oXAJY9fQ?e=8ibr71 minidump dosyasınıda paylaştım...
  5. Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.

in Windows 10 Gaming
    Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir...
  6. Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.

Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir...
  7. Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.

in Windows 10 Customization
  8. Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü...
  9. Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor

Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü...
  10. ASUS N550JV external subwoofer not work!

in Windows 10 Drivers and Hardware
    ASUS N550JV external subwoofer not work!: Hi My laptop Windows was updated few days ago(Windows 10 - Version 1511 - OS Build 10586.104). And now external subwoofer do not work! Please help me to solve this problem. Thank you. 44348