Windows 10: ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor

Discus and support ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; https://youtu.be/sBfHEem2-EEhata bu youtube videosunda videoyu kendiniz bulamazsınız liste dışısorun çözülürse sevinirim bilgisyarımda yapay zeka... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by um c, Feb 6, 2025.

1. um c Win User

ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor

https://youtu.be/sBfHEem2-EEhata bu youtube videosunda videoyu kendiniz bulamazsınız liste dışısorun çözülürse sevinirim bilgisyarımda yapay zeka çalıştırmak istiyorum

:)

um c, Feb 6, 2025
  2. LuizScruz Win User

ayarlar uygulaması açılmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Kayra, Microsoft topluluğuna hoş geldiniz, bugün size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım;

Ayarlar'ın Windows 10'da açılmadığını anlıyorum;

Başlangıçta, Windows 10'un en son sürümüyle güncellenip güncellenmediğinizi kontrol etmenizi öneririm;

Windows tuşu + i tuşlarına basın ve Güncelleme ve Güvenlik'e gidin;
    Güncellemeleri denetle'yi tıklayın ve TÜM bekleyen güncellemeleri yapın;
    Güncelse, Ayarlar uygulamasını sıfırlamayı deneyin;

Windows arama çubuğuna tıklayın ve şunları arayın: Ayarlar
    Ayarlar için arama sonucu görüntülenecektir;
    Ayarlar uygulamasına sağ tıklayın ve "Uygulama Ayarları" nı seçin;
    Sıfırla'yı tıklayın;

Şimdi Ayarlar'ı tekrar açmayı deneyin;

Umarım bu yardımcı olur, yakında görüşürüz!

LuizScruz, Feb 6, 2025
  3. Arama butonları ve ayarlar

Merhaba.

1) Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?

2) Bu ayarı yaptıktan sonra Başlangıç'ta arama yapamamaya başladım.

3) Ayrıca ayarlarda mesela Sistem sekmesini açtıktan sonra diğer sekmeler mesela Sorun Giderici açılmıyor.

4) Bilgisayar klasörüne tıklayıp sağ tuş yaptıktan sonra özelliklere basınca açılmıyor.

5) Pencereler açıldığında ekranın sağ üstünde adres çubuğunun yanındaki yazı alanına bastığımda arama yapamıyorum ve donuyor.

ravzanur bayka, Feb 6, 2025
  4. ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor

ayarlar uygulaması açılmıyor

tamam ama bu yaptığınızı uygulamam için ayarlar uygulamasına erişmem gerekiyor zaten :') ve bilgisayarım resmi oem lisanslı ayrıca tamamen güncel

Kayra Akgül, Feb 6, 2025
Thema:

ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor

Loading...
  1. ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor - Similar Threads - ayarlarda sudo ayarları

2. Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.: windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman bilgisayarım donuyor ve sağ tık menüsü açılmıyor. sonrasında masaüstü arka plan fotoğrafım kayboluyor, siyah ekran olarak kalıyor. sağ tık yaptığım zaman bilgisayar donuyor ve menü açılmıyor....
  3. Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.: windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman bilgisayarım donuyor ve sağ tık menüsü açılmıyor. sonrasında masaüstü arka plan fotoğrafım kayboluyor, siyah ekran olarak kalıyor. sağ tık yaptığım zaman bilgisayar donuyor ve menü açılmıyor....
  4. ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor

ayarlarda sudo ayarları veya geliştirici ayarlarını açarken donuyor ve çözülmüyor: https://youtu.be/sBfHEem2-EEhata bu youtube videosunda videoyu kendiniz bulamazsınız liste dışısorun çözülürse sevinirim bilgisyarımda yapay zeka çalıştırmak istiyorum...
  5. Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...

in Windows 10 Gaming
    Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...: Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya hata dahi vermiyor bu sorunu çözmem gerek... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ses-ayarlar%C4%B1/068e6d1b-45f2-4fde-b37b-4f79eece71d4
  6. Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...

Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...: Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya hata dahi vermiyor bu sorunu çözmem gerek... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ses-ayarlar%C4%B1/068e6d1b-45f2-4fde-b37b-4f79eece71d4
  7. Görev çubuğu ayarları

in Windows 10 Gaming
    Görev çubuğu ayarları: Merhaba. Görev çubuğundaki düğme etiketlerini nasıl gizleyebilirim ve düğmeleri nasıl ayırabilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fu-ayarlar%C4%B1/d7f20ebf-877d-47f2-a366-cbfd39d0e24d
  8. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. Gelişmiş Güç Ayarları

in Windows 10 Performance & Maintenance
    Gelişmiş Güç Ayarları: Selam Gelişmiş güç ayarları sekmesinde bir çok özellik eksik. Bilgisayarımı yeni aldım. Windows 10 en son sürümünü yükledim. Eksik olan özellikler şöyle : [ATTACH]...