Windows 10: aygıt düzgün çalışmıyor

Discus and support aygıt düzgün çalışmıyor in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by mehmet doğru1, Aug 3, 2023.

1. aygıt düzgün çalışmıyor

Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bu hataları alıyorum performans izleyicisinde lütfen yardım edin

:)

mehmet doğru1, Aug 3, 2023

2. N73 M Switching OFF Automatically

hi, eraianbanc can u tell the steps wat u did t solve this problem...m having the same probleb ( N 73 Switching OFF Automatically)

anand9766644857, Aug 3, 2023
  3. LorenzoIT Win User
    Unable to make capital "n" using the left "shift" and the capital "m" with the right "shift"!

Yesterday I removed and put back after 5 minutes the battery of my ASUS VivoBook Pro 15 N580GD with win10 64bit.

After that, everything seems to work normally except I can't make the capital "n" using the left "shift" and the capital "m" with the right "shift"!

But both work with the other "shift": the "n" with the right one and the "m" with the left one. Lowercase "n" and "m" work normally. All the other letters I can do them capital with both the left and right "shift".

But what is even more absurd is that I can do both the "n" and the "m" capital with the non-working "shift" by following these steps: I keep pressed "shift" then I keep pressed the "n" (or the "m"), when I release "shift" the letter in capital magically appears

Anyone have any idea what that might be and how to fix it?

LorenzoIT, Aug 3, 2023
  4. 74lobster Win User

aygıt düzgün çalışmıyor

QuickCam Communicate STX M/N UAM14A and Windows 10 Insider 21277.rs

Hi, I have a Logitech QuickCam Communicate STX M/N UAM14A and Windows 10 Professional Insider Preview Build 21277.rs_prerelease.201207-1443

After s sistem upgrade I have issues with the install of the drivers of Logitech QuickCam Communicate STX M/N UAM14A :in the component list it gives me an exclamation point and seems to be not possible load the drivers:

aygıt düzgün çalışmıyor 313319d1609701616t-quickcam-communicate-stx-m-n-uam14a-windows-10-insider-21277-rs-full.jpg

It's the first time after a lot of upgrade Windows version that this happens, could soumeone help me ?

If I can try an STX M/N UAM14A driver, this is the result:

aygıt düzgün çalışmıyor 313320d1609701764t-quickcam-communicate-stx-m-n-uam14a-windows-10-insider-21277-rs-error.jpg

Could someone help me to fix this issue ?

Thanks in advcance

74lobster, Aug 3, 2023
Thema:

aygıt düzgün çalışmıyor

Loading...
  1. aygıt düzgün çalışmıyor - Similar Threads - aygıt düzgün çalışmıyor

2. Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?

in Windows 10 Gaming
    Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?: Merhaba güncelleme hizmetlerinden biri çalışmıyor hatası alıyorum.Sorun giderciye basıyorum ama sorun bulmuyor ve microsoft storadan herhangi bir uygulama indiremiyorum ek sorun gidercide asılı ve kitlenen uygulamalar bulundu diyor ama sorun yine çözülmüyor...
  3. Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?

in Windows 10 Software and Apps
    Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?: Merhaba güncelleme hizmetlerinden biri çalışmıyor hatası alıyorum.Sorun giderciye basıyorum ama sorun bulmuyor ve microsoft storadan herhangi bir uygulama indiremiyorum ek sorun gidercide asılı ve kitlenen uygulamalar bulundu diyor ama sorun yine çözülmüyor...
  4. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Gaming
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  5. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  6. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

7. aygıt düzgün çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    aygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu...
  8. aygıt düzgün çalışmıyor

aygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu...
  9. Win11 Bios çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Win11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir...
  10. Bluetooth Aygıt Bulamıyor...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Bluetooth Aygıt Bulamıyor...: Merhaba bilgisayarıma format attıktan sonra bir türlü bluetooth cihazı bağlayamıyorum. Bluetooth aygıt eklemek istediğimde sürekli aygıt arıyor ama 2-3 saat beklesem de değişen bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Denemediğim çözüm şekli kalmadı driverlerı tekrar rekrar...