Windows 10: aygıt düzgün çalışmıyor
Discus and support aygıt düzgün çalışmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by mehmet doğru1, Aug 3, 2023.
Thema:
aygıt düzgün çalışmıyor
Loading...
-
aygıt düzgün çalışmıyor - Similar Threads - aygıt düzgün çalışmıyor
-
Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?
in Windows 10 GamingGüncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?: Merhaba güncelleme hizmetlerinden biri çalışmıyor hatası alıyorum.Sorun giderciye basıyorum ama sorun bulmuyor ve microsoft storadan herhangi bir uygulama indiremiyorum ek sorun gidercide asılı ve kitlenen uygulamalar bulundu diyor ama sorun yine çözülmüyor... -
Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?
in Windows 10 Software and AppsGüncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?: Merhaba güncelleme hizmetlerinden biri çalışmıyor hatası alıyorum.Sorun giderciye basıyorum ama sorun bulmuyor ve microsoft storadan herhangi bir uygulama indiremiyorum ek sorun gidercide asılı ve kitlenen uygulamalar bulundu diyor ama sorun yine çözülmüyor... -
Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt
in Windows 10 GamingAygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü... -
in Windows 10 Drivers and HardwareAygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü... -
in Windows 10 Software and AppsAygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü... -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Drivers and Hardwareaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
Win11 Bios çalışmıyor
in Windows 10 GamingWin11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir... -
Bluetooth Aygıt Bulamıyor...
in Windows 10 Drivers and HardwareBluetooth Aygıt Bulamıyor...: Merhaba bilgisayarıma format attıktan sonra bir türlü bluetooth cihazı bağlayamıyorum. Bluetooth aygıt eklemek istediğimde sürekli aygıt arıyor ama 2-3 saat beklesem de değişen bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Denemediğim çözüm şekli kalmadı driverlerı tekrar rekrar...