Windows 10: aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051...

Discus and support aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; merhabalar,aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlarda ünlem işretli bölümler var.kodları ACPI\VEN_INTC&DEV_1051 ACPI\INTC1051 *INTC1051 bu hataların driver... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Türkay PEKDEMİR, Apr 12, 2025.

1. aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051...

merhabalar,aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlarda ünlem işretli bölümler var.kodları ACPI\VEN_INTC&DEV_1051 ACPI\INTC1051 *INTC1051 bu hataların driver ları lazım.konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz ?

:)

Türkay PEKDEMİR, Apr 12, 2025

2. ACPI\VEN_INTC&DEV_1070 pheriphérique inconnu

bonjour voila Jai deux périphérique inconnu : ACPI\VEN_INTC&DEV_1070

et ACPI\VEN_INTC&DEV_1056 je ne peut pas les mettre a jour et je ne trouve rien sur internet ni sur le site de ma carte mère que faire ?? merci d'avance =)

basstension, Apr 12, 2025
  3. ACPI driver showing up as unknown

Hello,

I recently bought a Gigabyte B660M Gaming X DDR4 Motherboard and discovered an unknown device. I'm struggling to find any available drivers and this is really annoying me - can anybody help?

Driver Details shows up as: Device ACPI\INTC1070\2&daba3ff&0 requires further installation.

The Hardware IDs are:

ACPI\VEN_INTC&DEV_1070
    ACPI\INTC1070
    *INTC1070

Any help would be greatly appreciated. Thanks!

Quantum-83, Apr 12, 2025
  4. aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051...

what is the difference of acpi v1, acpi v2 and acpi v3

later i check my bios and i find acpi setting which consist of: acpi v1, acpi v2 and acpi v3
    the default is acpi v1, i dunno whats the difference between v1, v2, and v3
    I have browsed but i still cant find the clear explanation of this and the effect of changing acpi setting
    Does Anyone have info bout this?

micropage7, Apr 12, 2025
Thema:

aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051...

Loading...
  1. aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051... - Similar Threads - aygıt yöneticisinde diğer

2. aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051...

in Windows 10 Gaming
    aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlardahata veren bölüm var. ACPI\VEN_INTC&DEV_1051...: merhabalar,aygıt yöneticisinde, diğer aygıtlarda ünlem işretli bölümler var.kodları ACPI\VEN_INTC&DEV_1051 ACPI\INTC1051 *INTC1051 bu hataların driver ları lazım.konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz ?...
  3. görev yöneticisinde 890 tane arka plan işlemi var

in Windows 10 Software and Apps
    görev yöneticisinde 890 tane arka plan işlemi var: görev yöneticisini açtığımda 890 tane arka plan işlemi var ve nerdeyse hepsi ''Windows ana bilgisayar işlemi ...'' adı var ve dosya konumuna gidince rundll32.exe yi görüyorum bu sanırsam normal değil...
  4. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Gaming
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  5. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  6. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

7. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

10. Windowsumda aygıt yöneticisinde fare ayarlarım gözükmüyor

Windowsumda aygıt yöneticisinde fare ayarlarım gözükmüyor: Windows aygıt yöneticisinde fare ayarlarım gözükmüyor faremin ışığı yandığı halde hareket etmiyor bilgisayara bir kaç farklı fare taktığımdada aynısı oluyor benim faremin markası corsair galiba insan arabirim aygıtlarına geçmiş faremi nasıl geri alabilirim...