Windows 10: Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

Discus and support Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MrNemesis_, Oct 22, 2023.

1. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü güncelleştiremedim bulunamadı diyor sürekli. Bilgisayarımdaki ekran kartı sürücülerini güncelleştirmek istediğim zaman gözüme yine bilinmeyen aygıt yazısı çarptı. Aynı şekilde sürücüyü güncelleştir dediğim zaman aygıt bulunamadı diyor. Bilgisayarımdaki güncelleştirmeler güncel durumda. Aşağıda bilinmeyen aygıtın özelliklerini verdim

:)

MrNemesis_, Oct 22, 2023
  2. soletsky Win User

unlock sim t-mobile lumia 521

Thanks for your suggestion, but this is a prepaid phone --- no contract. As I said T-Mobile lists the number under an unknown carrier and suggested I contact Microsoft.

soletsky, Oct 22, 2023
  3. Brink Win User
    AT&T Activates Call Validation Displays

Source: AT&T Activates Call Validation Displays

Brink, Oct 22, 2023
  4. jmcslob Win User

Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

2 x SSD Raid 0 - is this right?

T ski b4 your done with this post can you list a step by step fix of what you did, I would appreciate it if you would...Thanks

jmcslob, Oct 22, 2023
Thema:

Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

Loading...
  1. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt - Similar Threads - Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen

2. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Gaming
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  3. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  4. aygıt düzgün çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    aygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu...
  5. aygıt düzgün çalışmıyor

in Windows 10 Software and Apps
    aygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu...
  6. aygıt düzgün çalışmıyor

7. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

10. Windowsumda aygıt yöneticisinde fare ayarlarım gözükmüyor

Windowsumda aygıt yöneticisinde fare ayarlarım gözükmüyor: Windows aygıt yöneticisinde fare ayarlarım gözükmüyor faremin ışığı yandığı halde hareket etmiyor bilgisayara bir kaç farklı fare taktığımdada aynısı oluyor benim faremin markası corsair galiba insan arabirim aygıtlarına geçmiş faremi nasıl geri alabilirim...