Windows 10: Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

Discus and support Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba benim mouse umu 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bugün sorun çıktı aygıt yöneticisine baktım Kod 39Windows bu donanım için aygıt sürücüsü... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ali .7, Jan 29, 2025.

1. Ali .7 Win User

Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

Merhaba benim mouse umu 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bugün sorun çıktı aygıt yöneticisine baktım Kod 39Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. Kod 39 Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. Kod 39 hatası ile karşılaştım çözümlere baktım windows un kendi sitesinden başka çözümlere baktım hala düzelmedi yapıyorum yapıyorum olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim yardım edin birde bu bir anda olan birşey mouse ımı elimle kaldırıp mousepad ime vurduğumu hatırlıyorum ama hala çözemedim bu durumu

:)

Ali .7, Jan 29, 2025
  2. Shoopakey Win User

Are the makers of the windows phone HTC radar aware that the character "ã" is not available? A Latin character not available, this issue must be a virus, right?

When using the HTC Radar Windows Phone to text or email using words in Portuguese the character "ã" is not an option, since it is a Latin letter, I wonder if this is a bug my phone came with from the manufacturer, because it seems really absurd such character
    not be available.

Shoopakey, Jan 29, 2025
  3. Ovi Suite and Ovi.com mangles contacts containing non-english characters

Thanks for replying Samuli, I'm not able to reproduce the exact problem at the moment, but I can consistently reproduce corruption of characters with these steps:

1. Create a contact with the name ÆØÅ on 5220xpress

2. Sync the contacts with ovi.com

3. Contact at ovi.com has the name ÆØÃ

I have not been able to reproduce corruption of characters on phone reliably yet. If I rename the ÆØÅ contact on ovi.com to ÆØÅ or do not rename it does not matter, syncing the device with ovi again, I still have ÆØÅ on the device.

heraldo---01, Jan 29, 2025
  4. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

e51 steals characters left in the message when writing characters like ã,ô,õ,á,í,ú, etc

I have an e51 since March and I always update the phone software.
    In the past months whenever I write a text message:
    - if I have (example) 20 characters left to complete 1 message
    - and suddenly I write one character like: á,ã,í,ó,õ,ú,etc.
    - it considers each of those as many characters and then I have (example) 60 characters remaining to complete
    2 messages
    - instead of having 19 characters remaining to complete 1 message
    - which is what should be, because á,ã,í,ó,õ,ú,etc are just one character.

This way, now I am forced to write without those accents otherwise I'll have to pay my network for sending more message.

What is wrong with the phone and how can I change everything back to normal ?
    I hope I was clear explaining the problem.

charmed---01, Jan 29, 2025
Thema:

Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

Loading...
  1. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim - Similar Threads - Aygıt yöneticisinde kod

2. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

in Windows 10 Software and Apps
    Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim: Merhaba benim mouse umu 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bugün sorun çıktı aygıt yöneticisine baktım Kod 39Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. Kod 39 Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da...
  3. Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası

in Windows 10 Gaming
    Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası: Her mavi ekran aldığımda farklı bir kod çıkıyor. Bilgisayarı orjinal windows 10 sürümü ile formatladım. Aynı zamanda ürün anahtarım da orjinal. minidump dosyasını paylaşıyorum. sorun nedir yardımcı olabilir...
  4. Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası

Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası: Her mavi ekran aldığımda farklı bir kod çıkıyor. Bilgisayarı orjinal windows 10 sürümü ile formatladım. Aynı zamanda ürün anahtarım da orjinal. minidump dosyasını paylaşıyorum. sorun nedir yardımcı olabilir...
  5. Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası: Her mavi ekran aldığımda farklı bir kod çıkıyor. Bilgisayarı orjinal windows 11 sürümü ile formatladım. Aynı zamanda ürün anahtarım da orjinal. minidump dosyasını paylaşıyorum. sorun nedir yardımcı olabilir...
  6. "console" tanımsız kod:800A1391 hatasını nasıl çözebilirim

in Windows 10 Gaming
    "console" tanımsız kod:800A1391 hatasını nasıl çözebilirim: js dosyasını komut sistemine akatarmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/console-tan%C4%B1ms%C4%B1z-kod800a1391/a448f5c7-35b6-42a4-aa87-544250d35a6f
  7. "console" tanımsız kod:800A1391 hatasını nasıl çözebilirim

"console" tanımsız kod:800A1391 hatasını nasıl çözebilirim: js dosyasını komut sistemine akatarmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/console-tan%C4%B1ms%C4%B1z-kod800a1391/a448f5c7-35b6-42a4-aa87-544250d35a6f
  8. "console" tanımsız kod:800A1391 hatasını nasıl çözebilirim

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  9. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  10. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...