Windows 10: bad pool caller mavi ekran sorunu
Discus and support bad pool caller mavi ekran sorunu in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Oyun oynuyordum ve normal bir şekilde oyun içerisinden oyunu kapatma tuşuna basdığım anda mavi ekran sorunu cıkdı ve %100 olduğunda bilgisayarım... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by KadirBaytemir, Oct 10, 2018.
Thema:
bad pool caller mavi ekran sorunu
Loading...
-
bad pool caller mavi ekran sorunu - Similar Threads - bad pool caller
-
Mavi ekran sorunu
in Windows 10 GamingMavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f -
Mavi ekran sorunu
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f -
Mavi ekran sorunu
in Windows 10 Installation and UpgradeMavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f -
windowns 11 bilgisiyarı acarken bad pool caller mavi ekranı [Bad Pool Caller' blue screen...
in Windows 10 Gamingwindowns 11 bilgisiyarı acarken bad pool caller mavi ekranı [Bad Pool Caller' blue screen...: windows 11 bilgisayarı acarken bad pool caller mavi ekranını alıyorum safe mode girdiğimde sorun yok ne yapmam gerek {bilgisiyarım letoptur]I get a 'Bad Pool Caller' blue screen error when I start up my Windows 11 computer, but there's no issue when I enter Safe Mode. What... -
windowns 11 bilgisiyarı acarken bad pool caller mavi ekranı [Bad Pool Caller' blue screen...
in Windows 10 Software and Appswindowns 11 bilgisiyarı acarken bad pool caller mavi ekranı [Bad Pool Caller' blue screen...: windows 11 bilgisayarı acarken bad pool caller mavi ekranını alıyorum safe mode girdiğimde sorun yok ne yapmam gerek {bilgisiyarım letoptur]I get a 'Bad Pool Caller' blue screen error when I start up my Windows 11 computer, but there's no issue when I enter Safe Mode. What... -
driver yüklerken mavi ekran sorunu
in Windows 10 Gamingdriver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden... -
in Windows 10 Software and Appsdriver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden... -
in Windows 10 Drivers and Hardwaredriver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden... -
Windows 10 mavi ekran sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10 mavi ekran sorunu: Merhaba. Düşük CPU, RAM kullanan oyunları oynarken çok gereksiz yere çöküyor. Video izlerken de. Artı, ne bir mavi ekran, ne de bir çöküş dosyası yazılıyor. Bugün The Witcher 3 oynarken yine çöktü. Ben de sinirlendim, WhoCrashed programını kurdum. Bilgisayarı kendim...