Windows 10: Bağlantı sorunu
Discus and support Bağlantı sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Yeni bir sorunla karşılaştım, internet bağlantım rastgele zamanlarda 25-30... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ali Karanfil, May 18, 2025.
Thema:
Bağlantı sorunu
Loading...
-
Bağlantı sorunu - Similar Threads - Bağlantı sorunu
-
oturum açma sorunu
in Windows 10 Gamingoturum açma sorunu: pc de tek kullanıcı var ama iki oturum çıkıyor ve ilk olan oturumda ağ hatası diyor asıl oturumda pin girip kullanıyorum 1.oturum nasıl gideryani kullanıcı ve şifre diyen ve ağ hatası veren... -
Kamera bağlantı sorunu
in Windows 10 GamingKamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim... -
Kamera bağlantı sorunu
in Windows 10 Software and AppsKamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim... -
Bağlantı sorunu
in Windows 10 Software and AppsBağlantı sorunu: Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Yeni bir sorunla karşılaştım, internet bağlantım rastgele zamanlarda 25-30 saniyeliğine gidip geliyor. Modem veya kabloda herhangi bir sorun yok. Wifi bağlantısında da sorun yok ancak bilgisayarda... -
Eefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli
in Windows 10 GamingEefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli: İnternet wireless programı indirirken eefface programı sorunu alıyorum kurulumu yaparken ne yapmam gerekli. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/eefface-uyar%C4%B1s%C4%B1-al%C4%B1yorum-internet/5498ec1f-88b2-4f44-b7ed-044e125bfea7 -
Eefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli
in Windows 10 Software and AppsEefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli: İnternet wireless programı indirirken eefface programı sorunu alıyorum kurulumu yaparken ne yapmam gerekli. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/eefface-uyar%C4%B1s%C4%B1-al%C4%B1yorum-internet/5498ec1f-88b2-4f44-b7ed-044e125bfea7 -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 GamingWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet... -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 Software and AppsWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet... -
Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu
in Windows 10 Drivers and HardwareWireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu: Önceki gün sorunsuz kullanırken bu sabah bilgisayarı açtığımda wifi sekmesinde hiçbir wifi sağlayacıyı görmediğini fark ettim, cihazı sıfırladım ancak sorun hala daha devam ediyor, internet bölümünün üzerine gelince “Bağlı değil-Hiç bağlantı yok” imgesi çıkıyor. internette...