Windows 10: Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

Discus and support Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension -... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Noxgaden, Oct 5, 2024.

1. Noxgaden Win User

Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension - 6.0.9658.1 güncellemesini yüklerken 0x80070103 uyarısını aldım. Sonrasında diğer güncellemeler doğru şekilde yüklendiğinde bilgisayarı yeniden başlattım. Fakat yeniden başlatma sırasında Windows ''Bir şeyler ters gitti, endişelenmeyin, değişikler geri alınıyor'' dedi. Bütün güncellemelerde bu hatayı verdikten sonra dizüstü bilgisayarım açıldı. Fakt başlat menüsünü açtığımda ''Kritik Hata: Başlat menünüz çalışmıyor. Şimdi oturumunuzu kapatıp tekrar den

:)

Noxgaden, Oct 5, 2024
  2. ayazayaz2 Win User

hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Oct 5, 2024
  3. PC Software Suite & LM Technologies Bluetooth USB

Should v4.88 of the PC software Suite work with the LM Technologies Bluetooth USB dongle and software.

The LM software and PC software seem to have installed OK

When I run Nokia connection manager, I do not get as list of phones to select, just a generic 'Nokia Bluetooth Phone option'. Is this right ?

Any ideas

mick_wheatley, Oct 5, 2024
  4. Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

Pentium M

Not sure what I'm looking at. Though when I do go to Options and then CPU it lists my CPU
    as Intel Pentium M processor 1.73 GHz, and then under that it lists speed: 799.9 MHz
    and then features and cache size.I ran the benchmark test and don't understand all
    those numbers, but while testing I checked CPUZ and it still says it is running at 800 MHz.

boise49ers, Oct 5, 2024
Thema:

Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

Loading...
  1. Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor - Similar Threads - Başlat menüm kritik

2. Başlat menüsü programlar

in Windows 10 Gaming
    Başlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta....
  3. Başlat menüsü programlar

in Windows 10 Software and Apps
    Başlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta....
  4. Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor

in Windows 10 Gaming
    Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35
  5. Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor

Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35
  6. Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor

in Windows 10 Customization
  7. Bilgisayarım Açılmıyor.

in Windows 10 Customization
    Bilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış...
  8. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  9. Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  10. Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor: Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension - 6.0.9658.1 güncellemesini yüklerken 0x80070103 uyarısını aldım. Sonrasında diğer güncellemeler doğru şekilde yüklendiğinde...