Windows 10: Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor
Discus and support Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension -... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Noxgaden, Oct 5, 2024.
Thema:
Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor
Loading...
-
Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor - Similar Threads - Başlat menüm kritik
-
Başlat menüsü programlar
in Windows 10 GamingBaşlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta.... -
Başlat menüsü programlar
in Windows 10 Software and AppsBaşlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta.... -
Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor
in Windows 10 GamingWindows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35 -
in Windows 10 Software and AppsWindows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35 -
in Windows 10 CustomizationWindows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35 -
Bilgisayarım Açılmıyor.
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 GamingBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor
in Windows 10 Software and AppsBaşlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor: Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension - 6.0.9658.1 güncellemesini yüklerken 0x80070103 uyarısını aldım. Sonrasında diğer güncellemeler doğru şekilde yüklendiğinde...