Windows 10: Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum

Discus and support Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bu anahtar baska sistemde kayıtlı diyor. Microsoft ile telefondan görüsmek anlatmak istiyorum. Yeni PC parcaları aldım sonra sıfır wındows yukledım.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by degercan deger, Aug 16, 2024.

1. Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum

Bu anahtar baska sistemde kayıtlı diyor. Microsoft ile telefondan görüsmek anlatmak istiyorum. Yeni PC parcaları aldım sonra sıfır wındows yukledım. Key yazdım bana 0xC004C008 hatası verıyor. Eski Bilgisayarımda windows aktive. Bu PC de aktive edemiyorum acil yardım talep ediyorum

:)

degercan deger, Aug 16, 2024
  2. MiraChem Win User

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum, takılıyor. Uygulamayı defalarca aç-kapa yaptık, sıfırladım, resetledim ama olmadı. Online versiyonunu denedim, aynı problem orada da var. iki farklı tabletle yazmayı denedim ama aynı problem devam ediyor. Muhtemelen son güncellemede problem var. Problemi nasıl düzeltebilir? eğer şuanlık bir çözüm yoksa, en azında eski sürümü indirebileceğim bir link verirseniz memnun olurum.

MiraChem, Aug 16, 2024
  3. ad33p Win User
    Battery Percentage Missing After Windows 1803

This is some kind of bug and Microsoft aware of. They will be fix this probably in future release.

(Turkish)
    Merhaba burayı unutmuşum, sonradan öğrendim ki bu bir bugmuş. Sadece bizde olan bir şey değil. Genel olarak böyle bir sorun varmış. Microsoft'un haberi var, çözecekmiş güncelleme ile ama ne zaman bilmiyorum. Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum :)

ad33p, Aug 16, 2024
  4. Novaity Win User

Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum

Page Fault In Nonpaged Area BSOD - Easyanticheat.sys ( WHILE TRYING TO OPEN EA FC 24)

Başlat kısmından "Windows güvenliği" kısmını açıp oradan "Cihaz güveliği" kısmına gelin. Çekirdek yalıtım diye bir kısım var oradan "Çekirdek yalıtım ayrıntıları" kısmına gelin. Bellek bütünlüğü kısmı kapalıysa açın eğer açıksa kapatıp tekrar açın.(Bende Çekirdek yalıtım kısmına gelidğim zaman sarı bir uyarı vardı yazıyı hatırlamıyorum ama tıklayınca direkt gitmişti. ondan sonra devam ettim aynı şekilde) Şu anlık bir sorun yaşamıyorum

Novaity, Aug 16, 2024
Thema:

Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum

Loading...
  1. Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum - Similar Threads - Bende Bir Key

2. aktived windows 8.1

in Windows 10 Gaming
    aktived windows 8.1: aktived windows 8.1 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aktived-windows-81/1a3e19e4-7078-4b34-894e-c3891f536e13
  3. aktived windows 8.1

in Windows 10 Software and Apps
    aktived windows 8.1: aktived windows 8.1 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aktived-windows-81/1a3e19e4-7078-4b34-894e-c3891f536e13
  4. Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...: evet ekranda görüldüğü hatayı nasıl düzeltebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1n-d-diskinde-herhangi-bir/95348e49-f136-4b2a-8d16-f4ac44e32063
  5. Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...

in Windows 10 Gaming
    Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...: Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne yapabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C5%9Fimdi-bende-win-10-pro-key-var-11/df15e88c-c080-46e9-933e-286891d39871
  6. Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...

Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...: Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne yapabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C5%9Fimdi-bende-win-10-pro-key-var-11/df15e88c-c080-46e9-933e-286891d39871
  7. Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum

in Windows 10 Gaming
    Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum: Bu anahtar baska sistemde kayıtlı diyor. Microsoft ile telefondan görüsmek anlatmak istiyorum. Yeni PC parcaları aldım sonra sıfır wındows yukledım. Key yazdım bana 0xC004C008 hatası verıyor. Eski Bilgisayarımda windows aktive. Bu PC de aktive edemiyorum acil yardım talep...
  8. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var: alt tab çekerken snake isimli bir pencere görüyorum bu bi virüsmü değilmi nasıl kaldırabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-alt-tab-yaparken-snake-isimli/30c2a7c2-1240-42c2-a644-b6c472c1a52b