Windows 10: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...
Discus and support Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda... in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Taha Sönmez, Oct 24, 2023.
Thema:
Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...
Loading...
-
Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda... - Similar Threads - Bilgisayar değiştirdim eski
-
Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var
in Windows 10 GamingBilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum... -
in Windows Hello & LockscreenBilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum... -
Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?
in Windows 10 GamingBilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum.... -
Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor
in Windows 10 GamingBilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor: Merhaba, bilgisayarıma yanlışlıkla WPS Office kurulumu yaptım sonra programı kaldırdım, şimdi dosyalarım mavi renkli W sembolünü göstermiyor, sadece düz beyaz. Regeditten bazı değişiklikler denedim, sistemi onarmayı denedim, son çare programı kaldırıp yeniden kurdum ama... -
Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor
in Windows 10 Drivers and HardwareMikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor: Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor. hands-free modunu kullanmazsamda mikrofon çalışmıyo ve kulaklığıma ses gelmiyo.... -
Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar ile etkinleştirmiştim aynı hesaba bağladım fakat olmadı.... -
in Windows 10 GamingBilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar ile etkinleştirmiştim aynı hesaba bağladım fakat olmadı.... -
Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!: [b] Merhabalar, bilgisayarıma bir program indirdim oyun için. Fakat açılmamakta. mscvp100.dll msvcpr100.dll hataları alıyordum bunları indirdim ve System32'ye attım. Bu hata çok şimdiki hata ise ; 0xc000035a bu hatayı nasıl çözeceğim. ** "C:\\WINDOWS/SYSTEM32/MSVCR100.dll...