Windows 10: Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak

Discus and support Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak in Windows 10 Customization to solve the problem; Bılgisayarda ekrani parmakla nece kullana bilərəm?... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by AtifBendiyev, Jan 1, 2021.

1. Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak

Bılgisayarda ekrani parmakla nece kullana bilərəm?

:)

AtifBendiyev, Jan 1, 2021
  2. Kerim_00 Win User

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Sorunum son 1-2 ay önce başladı. İlk başlarda sadece oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Bunun üzerine format atıp temiz kurulum yaptım ve birkaç gün hata almadım. Fakat ondan sonra tekrar hata vermeye başladı. Şuan normal internette gezinirken bile
    hata alıyorum bazen bilgisayar açılırken hata verip tekrar kapanıp açılıyor. Bazen sanki fişini çekmişim gibi birden kendini kapatıyor. Şuan bilgisayarı kullanamaz haldeyim. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

Minidump dosyalarım :

Yeni klasör (2).rar

012519-51281-01.rar

Kerim_00, Jan 1, 2021
  3. bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Jan 1, 2021
  4. Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak

bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, Jan 1, 2021
Thema:

Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak

Loading...
  1. Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak - Similar Threads - Bilgisayar ekranını parmakla

2. 1 Laptop'ta 2 klavye kullanmak

in Windows 10 Gaming
    1 Laptop'ta 2 klavye kullanmak: 1 laptopta 2 klavyeyi özgürce kullanmak istiyorum. arkadaşımla oyun oynayabilmek için buna ihtiyacımız var. yeni bir yazılım yaparak ya da yeni bir güncelleme ile usb ile takılan klavyeyi laptoptaki entegre klavye ile aynı görmesin artık....
  3. 1 Laptop'ta 2 klavye kullanmak

in Windows 10 Software and Apps
    1 Laptop'ta 2 klavye kullanmak: 1 laptopta 2 klavyeyi özgürce kullanmak istiyorum. arkadaşımla oyun oynayabilmek için buna ihtiyacımız var. yeni bir yazılım yaparak ya da yeni bir güncelleme ile usb ile takılan klavyeyi laptoptaki entegre klavye ile aynı görmesin artık....
  4. Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor: Merhaba. Benim bir DVD diskim var. İçine bir video atmak istiyorum ama yeteri yer varken yok gösteriyor. Disk %100 boş. 4.7GB diski 4.3GB gösteriyor. Her diskte böyle oluyor. Önceden 4.7GB gösteriyordu fakat şu anda öyle değil. İstediğim videoyu diskte yer olmasına rağmen...
  5. Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor

Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor: Merhaba. Benim bir DVD diskim var. İçine bir video atmak istiyorum ama yeteri yer varken yok gösteriyor. Disk %100 boş. 4.7GB diski 4.3GB gösteriyor. Her diskte böyle oluyor. Önceden 4.7GB gösteriyordu fakat şu anda öyle değil. İstediğim videoyu diskte yer olmasına rağmen...
  6. bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

in Windows 10 Gaming
    bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor: merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak video çekmek istiyorum ama ortam sesi gelmiyor. konuştuğumda videoda sesim çıkıyor ama ukulelemin sesi çıkmıyor. yardımcı olur...
  7. bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor: merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak video çekmek istiyorum ama ortam sesi gelmiyor. konuştuğumda videoda sesim çıkıyor ama ukulelemin sesi çıkmıyor. yardımcı olur...
  8. bilgisayar kapanması

in Windows 10 Performance & Maintenance
    bilgisayar kapanması: Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım....
  9. Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor

in Windows 10 Performance & Maintenance
    Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor: Merhaba, Ben yeni topladığım bilgisayarımla ilgili bir soru sormak istiyorum. Pc ilk başlarda normal Power tuşuna basınca açılıyordu ancak şuan ilk basışta logoları (Gigabyte, vb.) gördükten hemen sonra bilgisayar kendini kapatıyor ve ben tekrar tuşa basana kadar kapalı...
  10. bilgisayar oyun hatasi

in Windows 10 Gaming
    bilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839