Windows 10: Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor
Discus and support Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor in Windows 10 Performance & Maintenance to solve the problem; Merhaba, Ben yeni topladığım bilgisayarımla ilgili bir soru sormak istiyorum. Pc ilk başlarda normal Power tuşuna basınca açılıyordu ancak şuan ilk... Discussion in 'Windows 10 Performance & Maintenance' started by AhmetTümkaya, Feb 4, 2019.
Thema:
Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor
Loading...
-
Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor - Similar Threads - Bilgisayar İlk Denemede
-
Bilgisayarım Açılmıyor.
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 GamingBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
forza 4 açılmıyor
in Windows 10 Software and Appsforza 4 açılmıyor: forza 4 ü dün indirdim dün hatalar veriyordu bugün hiç açılmıyor açmaya çalışırken RAM i neredeyse tamamını kullanıyor açılması için neler yapmam lazım? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/forza-4-a%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1yor/91ad20e1-967d-4f55-983d-42bf4658d19b -
ayarlar uygulaması açılmıyor
in Windows 10 Gamingayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
ayarlar uygulaması açılmıyor
in Windows 10 Software and Appsayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
Windows uygulamaları açılmıyor
in Microsoft Windows 10 StoreWindows uygulamaları açılmıyor: Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar, microsoft store, xbox uygulamaları açılmıyor. Bilgisayarımda hiç yüklü değilmiş olarak gözüküyor. Format atalı 2 gün oldu ne bir şey... -
bilgisayar kapanması
in Windows 10 Performance & Maintenancebilgisayar kapanması: Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım.... -
bilgisayar oyun hatasi
in Windows 10 Gamingbilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839