Windows 10: bilgisayar kapanması
Discus and support bilgisayar kapanması in Windows 10 Performance & Maintenance to solve the problem; Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne... Discussion in 'Windows 10 Performance & Maintenance' started by E. 183301051, Nov 11, 2020.
Thema:
bilgisayar kapanması
Loading...
-
bilgisayar kapanması - Similar Threads - bilgisayar kapanması
-
Bilgisayar hoparlörü görüyor ama ses gemiyor
in Windows 10 GamingBilgisayar hoparlörü görüyor ama ses gemiyor: Merhaba, windows 11 bilgisayarımda kulaklığı taktığımda jak girişi kulaklığı görüyor ve ses geliyor. hoparlörü taktığımda ise onu da headphones olarak görüyor ve ses gelmiyor.... -
Bilgisayar hoparlörü görüyor ama ses gemiyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayar hoparlörü görüyor ama ses gemiyor: Merhaba, windows 11 bilgisayarımda kulaklığı taktığımda jak girişi kulaklığı görüyor ve ses geliyor. hoparlörü taktığımda ise onu da headphones olarak görüyor ve ses gelmiyor.... -
Bilgisayar kendi kendinekapanıp açılıyor oyun oynarken
in Windows 10 GamingBilgisayar kendi kendinekapanıp açılıyor oyun oynarken: İnternette biraz araştırma yaptım ssd mi kontrol ettim fakat birhasar yoktu en sonki HP nin getirdiği bios güncellemesi sonrası sürekli olarak böyle oluyor arada sonra birdaha olmuyor fakat ben çok rahatsızım bu durumdan vidyo örneğini aşşağıda atıorum link olarak lütfen... -
Bilgisayar kendi kendinekapanıp açılıyor oyun oynarken
in Windows 10 Software and AppsBilgisayar kendi kendinekapanıp açılıyor oyun oynarken: İnternette biraz araştırma yaptım ssd mi kontrol ettim fakat birhasar yoktu en sonki HP nin getirdiği bios güncellemesi sonrası sürekli olarak böyle oluyor arada sonra birdaha olmuyor fakat ben çok rahatsızım bu durumdan vidyo örneğini aşşağıda atıorum link olarak lütfen... -
Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050
in Windows 10 GamingBu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link... -
Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050
in Windows 10 Software and AppsBu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link... -
Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca... -
Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...
in Windows 10 GamingWindows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca...