Windows 10: bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

Discus and support bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by nur eroğlu, May 17, 2023.

1. bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak video çekmek istiyorum ama ortam sesi gelmiyor. konuştuğumda videoda sesim çıkıyor ama ukulelemin sesi çıkmıyor. yardımcı olur musunuz?

:)

nur eroğlu, May 17, 2023

2. USB sesi

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Sorunu olan aygıt işlem sırasında güncelleştirilmiş olabilir.
    Sesi artık duymuyorsanız ve ekran kararmazsa, sorunu güvenle yoksayabilirsiniz.

JaspreetSingh08, May 17, 2023
  3. USB sesi

Merhaba,

Laptop şarjdayken ekran kapanınca USB takma çıkarma sesi geliyor ve ekranda renk değişimi oluyor(daha koyu bir renk beliriyor daha sonra eski haline dönüyor). Ancak şarjda değilken ses falan yok. Bu şekilde kullanmak pile veya bilgisayara zarar verir mi? Bunun sebebi nedir? Kendim düzeltebilir miyim?

BuğraMert, May 17, 2023
  4. Karen Her Win User

bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

Microsoft Sculpt Keyboard won't connect to Windows 10 Pro through Lindy KM Switch after upgrade from Win7 Pro

Hi,

The issue might occur if the device is not compatible with Windows 10. Since you mentioned that it's not working if the keyboard is connected to Lindy KM Switch. To troubleshoot the issue, we suggest that you check if the keyboard will be detected by your
    PC while it’s connected to Lindy KM Switch. Follow the steps below to check:

• Right-click on the Start menu and select Device Manager.
    • Click on the arrow button beside Keyboard and look for the name of your keyboard.

If it’s not there, we recommend that you visit Lindy KM Switch’s website to verify if the device you are using is compatible with Windows 10.

Let us know how it goes.

Karen Her, May 17, 2023
Thema:

bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

Loading...
  1. bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor - Similar Threads - bilgisayar videolarında ortam

2. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  3. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Software and Apps
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  4. bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

in Windows 10 Gaming
    bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor: merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak video çekmek istiyorum ama ortam sesi gelmiyor. konuştuğumda videoda sesim çıkıyor ama ukulelemin sesi çıkmıyor. yardımcı olur...
  5. USB sesi

in Windows 10 Performance & Maintenance
    USB sesi: Merhaba, Laptop şarjdayken ekran kapanınca USB takma çıkarma sesi geliyor ve ekranda renk değişimi oluyordaha koyu bir renk beliriyor daha sonra eski haline dönüyor. Ancak şarjda değilken ses falan yok. Bu şekilde kullanmak pile veya bilgisayara zarar verir mi? Bunun sebebi...
  6. USB sesi

in Windows 10 Gaming
    USB sesi: Merhaba, Laptop şarjdayken ekran kapanınca USB takma çıkarma sesi geliyor ve ekranda renk değişimi oluyordaha koyu bir renk beliriyor daha sonra eski haline dönüyor. Ancak şarjda değilken ses falan yok. Bu şekilde kullanmak pile veya bilgisayara zarar verir mi? Bunun sebebi...
  7. USB sesi

in Windows 10 Software and Apps
  8. Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak

in Windows 10 Customization
    Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak: Bılgisayarda ekrani parmakla nece kullana bilərəm? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-ekran%C4%B1n%C4%B1-parmakla-kullanmak/89217ecb-d830-4709-8e14-452b5afc00c7
  9. bilgisayar kapanması

in Windows 10 Performance & Maintenance
    bilgisayar kapanması: Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım....
  10. bilgisayar oyun hatasi

in Windows 10 Gaming
    bilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839