Windows 10: bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor
Discus and support bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by nur eroğlu, May 17, 2023.
Thema:
bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor
Loading...
-
bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor - Similar Threads - bilgisayar videolarında ortam
-
böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...
in Windows 10 Gamingböyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;... -
böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...
in Windows 10 Software and Appsböyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;... -
bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor
in Windows 10 Software and Appsbilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor: merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak video çekmek istiyorum ama ortam sesi gelmiyor. konuştuğumda videoda sesim çıkıyor ama ukulelemin sesi çıkmıyor. yardımcı olur... -
USB sesi
in Windows 10 Performance & MaintenanceUSB sesi: Merhaba, Laptop şarjdayken ekran kapanınca USB takma çıkarma sesi geliyor ve ekranda renk değişimi oluyordaha koyu bir renk beliriyor daha sonra eski haline dönüyor. Ancak şarjda değilken ses falan yok. Bu şekilde kullanmak pile veya bilgisayara zarar verir mi? Bunun sebebi... -
USB sesi
in Windows 10 GamingUSB sesi: Merhaba, Laptop şarjdayken ekran kapanınca USB takma çıkarma sesi geliyor ve ekranda renk değişimi oluyordaha koyu bir renk beliriyor daha sonra eski haline dönüyor. Ancak şarjda değilken ses falan yok. Bu şekilde kullanmak pile veya bilgisayara zarar verir mi? Bunun sebebi... -
USB sesi
in Windows 10 Software and AppsUSB sesi: Merhaba, Laptop şarjdayken ekran kapanınca USB takma çıkarma sesi geliyor ve ekranda renk değişimi oluyordaha koyu bir renk beliriyor daha sonra eski haline dönüyor. Ancak şarjda değilken ses falan yok. Bu şekilde kullanmak pile veya bilgisayara zarar verir mi? Bunun sebebi... -
Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak
in Windows 10 CustomizationBilgisayar ekranını parmakla kullanmak: Bılgisayarda ekrani parmakla nece kullana bilərəm? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-ekran%C4%B1n%C4%B1-parmakla-kullanmak/89217ecb-d830-4709-8e14-452b5afc00c7 -
bilgisayar kapanması
in Windows 10 Performance & Maintenancebilgisayar kapanması: Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım.... -
bilgisayar oyun hatasi
in Windows 10 Gamingbilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839