Windows 10: Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

Discus and support Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Halil_176, Jan 18, 2025.

1. Halil_176 Win User

Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim buraya ama minidump dosyası benim bilgilerimi açığa çıkartabilecek bir şey mi ona göre buraya atayım

:)

Halil_176, Jan 18, 2025

2. windows 11 22H2 güncellemesini yaparken mavi ekran alıyorum

windows 11 22H2 güncellemesini yapamıyorum nekadar cok denersem deneyim güncellemenin ortasında mavi ekran alıyorum. sadece bu da değil genellikle ay da bir mavi ekran alıyorum bunun hala nedenini bulamadım ama ses kartından olduğunu düşünüyorum bilgisayarım yeni oyüzden endişeliyim lütfen yardım edin mavi ekran hata kodu: amdacpadf.sys

bilgisayar bileşenlerim;

MSI Alpha 15 B5EEK

rx6600m

ryzen 5800h

ibrahim büyükdayıoğlu, Jan 19, 2025
  3. Laptopta mavi ekran hatası

Laptop açılıyor ama mavi ekran veriyor arada sırada.

Minidump Yeni klasör.rar

Erdem Oğuz ÇERKO, Jan 19, 2025
  4. Enhar Aga Win User

Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

driver yüklerken mavi ekran sorunu

Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden mavi ekran hatası veriyordu durduma kodu:KERNEL MODE HEAP CORRUPTİON lütfen yardım edin

Enhar Aga, Jan 19, 2025
Thema:

Loading...
  1. Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli... - Similar Threads - Bilgisayarda googleda dolaşırken

2. Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim...
  3. Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim...
  4. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  5. mavi ekran

in Windows 10 Software and Apps
    mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  6. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: Arkadaşlar ekran kartı taktığımda Windows resimde olduğu gibi oluyor, Onboard ekranda ise sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran/51f721dd-d6d5-4ba6-8ea9-e00e0bf5dcb9
  7. mavi ekran

in Windows 10 Software and Apps
    mavi ekran: Arkadaşlar ekran kartı taktığımda Windows resimde olduğu gibi oluyor, Onboard ekranda ise sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran/51f721dd-d6d5-4ba6-8ea9-e00e0bf5dcb9
  8. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: biligisayarım 40 dk de bir mavi ekran veriyor durdurma kodu :SYSTEM SERVİCE EXCEPTION BAŞARISIZ:aow drv x64 ev.sys kodlar bunlar bilgisayar özellikleri gtx 1050 16 gb ram 500 gb ssd i7 6700 7 tane fan bilgisayara bir kere sistem baştan kuruldu hala aynı...
  9. mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...
  10. Mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Mavi ekran: Bilgisayar açıkken bir anda klavye donuyor ve 1-2 dk sonra ekran donuyor ama arka plan çalışıyor bilgisayarı kapatmak zorinda kalıyorum kapatınca da tekrar açılmıyor başlat ekranında sürekli yeniden başlatıyor Bunun bilgisayardaki donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum...