Windows 10: bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum
Discus and support bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by FURKAN BİNGÜL, Apr 9, 2025.
Thema:
bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum
Loading...
-
bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum - Similar Threads - bilgisayarı kapatamıyorum yeniden
-
bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu... -
bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...
in Windows 10 Gamingbilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b -
bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b -
Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...
in Windows 10 GamingWifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı... -
Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...
in Windows 10 Software and AppsWifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı... -
Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum
in Windows 10 GamingWindows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum: Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer nitro 5 an517-41 ryzen 7 5800h, rtx3060. Size kendi çektiğim videoyu atıyorum, ne demek istediğimi daha iyi bir şekilde... -
Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum: Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer nitro 5 an517-41 ryzen 7 5800h, rtx3060. Size kendi çektiğim videoyu atıyorum, ne demek istediğimi daha iyi bir şekilde... -
Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....
in Windows 10 GamingHay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor.... -
Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....
in Windows 10 Software and AppsHay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....