Windows 10: bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

Discus and support bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by FURKAN BİNGÜL, Apr 9, 2025.

1. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu pencere açılmıyor pencereleri falan kapatamıyor win11 düzgün çalışmıyor. bios işe yaramıyor 1hafta sonra falan aynı hatalar yine çıkmayan başlıyor.

:)

FURKAN BİNGÜL, Apr 9, 2025

2. bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Apr 9, 2025
  3. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında oyunu kapattığımda ise tüm sorun çözülüyor. Eski güncellemeleri silip yeniden yükledim, oyun odaklanma modunu kapattım ama sorun hala devam ediyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Eren Ergül, Apr 9, 2025
  4. Amrsh Win User

bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

roket ligi yeniden eşleme sorunu

kaldırmayı deneyin, artık sahip değilseniz, yeniden yüklemeyi deneyin, onu kullanarak denetleyicinizi yeniden eşleştirin ve ardından sıfırlayın ve kaldırın

Amrsh, Apr 9, 2025
Thema:

bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

Loading...
  1. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum - Similar Threads - bilgisayarı kapatamıyorum yeniden

2. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu...
  3. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  4. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  5. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

in Windows 10 Gaming
    Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  6. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  7. Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum: Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer nitro 5 an517-41 ryzen 7 5800h, rtx3060. Size kendi çektiğim videoyu atıyorum, ne demek istediğimi daha iyi bir şekilde...
  8. Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum: Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer nitro 5 an517-41 ryzen 7 5800h, rtx3060. Size kendi çektiğim videoyu atıyorum, ne demek istediğimi daha iyi bir şekilde...
  9. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

in Windows 10 Gaming
    Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....
  10. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....