Windows 10: Bilgisayarı Microsoft Net güncellemesi yaparken kapatırsak kötü bir şey olur mu?
Discus and support Bilgisayarı Microsoft Net güncellemesi yaparken kapatırsak kötü bir şey olur mu? in Windows 10 Performance & Maintenance to solve the problem; Birisi bunun için cevap verebilir mi?... Discussion in 'Windows 10 Performance & Maintenance' started by Ali Mert Çilek, Jan 15, 2021.
Thema:
Bilgisayarı Microsoft Net güncellemesi yaparken kapatırsak kötü bir şey olur mu?
Loading...
-
Bilgisayarı Microsoft Net güncellemesi yaparken kapatırsak kötü bir şey olur mu? - Similar Threads - Bilgisayarı Microsoft Net
-
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 GamingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Az önce mtkwl6ex.sys adındaki bir şey yüzünden mavi ekran hatası aldım
in Windows 10 GamingAz önce mtkwl6ex.sys adındaki bir şey yüzünden mavi ekran hatası aldım: Sanırım Wi-Fi yüzünden oluyor aylardır Wi-Fi sürücüsü yok oluyor Pc'yi bir kaç kez yeniden görünmeye başlıyor. Ama bugün mavi ekran hatasını ilk defa aldım yapabileceğim bir çözüm var mıdır? - Utku Daban... -
Az önce mtkwl6ex.sys adındaki bir şey yüzünden mavi ekran hatası aldım
in Windows 10 Software and AppsAz önce mtkwl6ex.sys adındaki bir şey yüzünden mavi ekran hatası aldım: Sanırım Wi-Fi yüzünden oluyor aylardır Wi-Fi sürücüsü yok oluyor Pc'yi bir kaç kez yeniden görünmeye başlıyor. Ama bugün mavi ekran hatasını ilk defa aldım yapabileceğim bir çözüm var mıdır?... -
Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityBilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var: alt tab çekerken snake isimli bir pencere görüyorum bu bi virüsmü değilmi nasıl kaldırabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-alt-tab-yaparken-snake-isimli/30c2a7c2-1240-42c2-a644-b6c472c1a52b -
Bilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?
in Windows 10 Installation and UpgradeBilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?: Bir gün ben bilgisayarımı sıfırlayacağum birisi bunun için cevap verebilir mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-s%C4%B1f%C4%B1rlarsak-windows/923627aa-56a5-40e0-ad1d-43db5eff9c7a -
Hiçbir şey yükleyemiyorum
in Windows 10 Installation and UpgradeHiçbir şey yükleyemiyorum: Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That may help. Code: 0x80240004 Windows'da ne yüklemeye çalışsam bu hatayı alıyorum, örneğin Microsoft Store'da veya windows'u... -
Microsoft Introduces Project Mu
in Windows 10 NewsMicrosoft Introduces Project Mu: The Microsoft Devices Team is excited to announce Project Mu, the open-source release of the Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) core leveraged by Microsoft products including both Surface and the latest releases of Hyper-V. UEFI is system software that initializes...