Windows 10: bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor

Discus and support bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Yakup ER, Jun 7, 2025 at 6:23 AM.

1. Yakup ER Win User

bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor

:)

2. Mario Kart Wii 'Detailed'

The amazingly successful Mario Kart series, which involves driving your favorite Mario World characters around in silly go-karts, is about to get another sequel. Mario Kart Wii will, as the name suggests, arrive on the Wii. Here's a list of all the fun stuff Mario Kart Wii has to offer.
    • The game will include a fancy wheel controller.
    • Gamers have the option to race either classic karts or bikes. Bikes are faster and can perform wheelies, but are harder to control. Tricks performed in mid-air will give the gamer a speed boost upon landing.
    • There will be 32 tracks. 16 are brand new, and the other 16 are remakes of previous favorite courses.
    • Gamers can play against up to 4 people on the same Wii, and up to 16 over the internet.
    Mario Kart Wii will find itself on Japanese shelves on April 10th, and a North American/European release should follow shortly.

Source: 1Up

zekrahminator, Jun 7, 2025 at 6:28 AM
  3. Mouse sürücü

Nasıl sürücü yüklerim mouse için

* Changed to a question & moved from en-us

Duygu OVAYOLU, Jun 7, 2025 at 6:28 AM
  4. bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor

bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, Jun 7, 2025 at 6:28 AM
Thema:

Loading...
  1. bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor - Similar Threads - bilgisayarıma sess kartı

2. bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor: bilgisayarıma sess kartı takıyorum sürücü algılanamadı diyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1ma-sess-kart%C4%B1-tak%C4%B1yorum/1e096616-edbd-459e-8e31-a52deafa22dc
  3. Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor Sürücü: hardlock.sys error

in Windows 10 Gaming
    Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor Sürücü: hardlock.sys error: Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor Sürücü: hardlock.sys hardlock.sys Bir güvenlik ayarı, bu sürücünün yüklenmesini engelliyor. Bu sürücüyü yüklemek için ayarlarınızı düzenlemeniz gerekir.bu hatayı alıyorum bilgisayarı yeniden başlattığım her zaman....
  4. Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor Sürücü: hardlock.sys error

Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor Sürücü: hardlock.sys error: Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor Sürücü: hardlock.sys hardlock.sys Bir güvenlik ayarı, bu sürücünün yüklenmesini engelliyor. Bu sürücüyü yüklemek için ayarlarınızı düzenlemeniz gerekir.bu hatayı alıyorum bilgisayarı yeniden başlattığım her zaman....
  5. Mouse sürücü

in Windows 10 Gaming
    Mouse sürücü: Nasıl sürücü yüklerim mouse için https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mouse-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC/8abe9da5-e11f-43ac-9a7a-c9b8345cde76
  6. Mouse sürücü

Mouse sürücü: Nasıl sürücü yüklerim mouse için https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mouse-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC/8abe9da5-e11f-43ac-9a7a-c9b8345cde76
  7. Mouse sürücü

in Windows 10 Drivers and Hardware
  8. Nvidia Ekran Kartı

in Windows 10 Gaming
    Nvidia Ekran Kartı: Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce yeni bir laptop aldım ve uefi ayarları ile windows 10 kurulumunu başarılı bir şekilde yaptıktan sonra tüm driverları sorunsuz bir şekilde kurdum.Kullanımımda herhangi bir sorun yokken daha sonra windows aktivasyonu yaptım.Ya denk geldi ya da...
  9. Ekran kartı güncelleme sorunu.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Ekran kartı güncelleme sorunu.: Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?...
  10. Ekran Kartı Sürücüsü

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Ekran Kartı Sürücüsü: Ekran kartımın ne olduğunu bilmiyorum, Dxdiag işlemi yaptığımda Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısını kullandığım görünüyor. Ayrıca ekranımda hareketli yatay çeşitli renklerde çizgiler oluşuyor,ekran kartının sürücüsünü bu sebeple güncellemeye çalıştım ama ekran kartının...