Windows 10: Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor

Discus and support Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, bilgisayarıma yanlışlıkla WPS Office kurulumu yaptım sonra programı kaldırdım, şimdi dosyalarım mavi renkli W sembolünü göstermiyor, sadece... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Selcan Yalkızımı, Apr 7, 2024.

1. Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor

Merhaba, bilgisayarıma yanlışlıkla WPS Office kurulumu yaptım sonra programı kaldırdım, şimdi dosyalarım mavi renkli W sembolünü göstermiyor, sadece düz beyaz. Regeditten bazı değişiklikler denedim, sistemi onarmayı denedim, son çare programı kaldırıp yeniden kurdum ama malesef çözüm olmadı. Bu şekilde çok sinir bozucu görünüyor, lütfen bunun bir çözümü olduğunu söyleyin.

:)

Selcan Yalkızımı, Apr 7, 2024
Thema:

Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor

Loading...
  1. Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor - Similar Threads - Bilgisayarımda office simgelerim

2. Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum...
  3. Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı

in Windows 10 Gaming
    Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı: Dosya gezgini telefon dosyalarını bir türlü eşitleyemiyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dosya-gezgininde-telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/9d1cfec2-1006-4399-897e-47d3232e689a
  4. Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor: Merhaba, bilgisayarıma yanlışlıkla WPS Office kurulumu yaptım sonra programı kaldırdım, şimdi dosyalarım mavi renkli W sembolünü göstermiyor, sadece düz beyaz. Regeditten bazı değişiklikler denedim, sistemi onarmayı denedim, son çare programı kaldırıp yeniden kurdum ama...
  5. bilinmeyen dosya

in Windows 10 Gaming
    bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  6. bilinmeyen dosya

bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  7. Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...

in Windows 10 Updates and Activation
    Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar ile etkinleştirmiştim aynı hesaba bağladım fakat olmadı....
  8. Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar ile etkinleştirmiştim aynı hesaba bağladım fakat olmadı....
  9. Dosya Sekme Özelliği

in Windows 10 Gaming
    Dosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...
  10. Dosya Sekme Özelliği

Dosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...