Windows 10: bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum

Discus and support bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; bilgisayarımda rav antivürüs programından rsWSC.exe diye kalıntı kaldı ve silemiyorum... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ömer Faruk Ödemiş, Jun 15, 2024.

1. bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum

bilgisayarımda rav antivürüs programından rsWSC.exe diye kalıntı kaldı ve silemiyorum

:)

Ömer Faruk Ödemiş, Jun 15, 2024

2. windows yerel bilgisayar üzerindeki ses hizmetini başlatamadı hata 0x80070005 erişim engellendi

evet yönetici benim ve kişisel bir bilgisayar, bilgisayarda yeni bir kullanıcı açmak istediğimde ise ekran gelip hemen gidiyor

Büşra Küçük, Jun 15, 2024
  3. Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor

Merhaba,

Ben yeni topladığım bilgisayarımla ilgili bir soru sormak istiyorum. Pc ilk başlarda normal Power tuşuna basınca açılıyordu ancak şuan ilk basışta logoları (Gigabyte, vb.) gördükten hemen sonra bilgisayar kendini kapatıyor ve ben tekrar tuşa basana kadar
    kapalı kalıyor. Bu sorum sizce neden kaynaklanıyordur? Alalı daha 1 ay oluyor ve bu sorunun büyümesini istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

AhmetTümkaya, Jun 15, 2024
  4. bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum

Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında oyunu kapattığımda ise tüm sorun çözülüyor. Eski güncellemeleri silip yeniden yükledim, oyun odaklanma modunu kapattım ama sorun hala devam ediyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Eren Ergül, Jun 15, 2024
Thema:

bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum

Loading...
  1. bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum - Similar Threads - bilgisayarımda rsWSC exe

2. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows Hello & Lockscreen
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  3. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows 10 Gaming
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  4. bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum: bilgisayarımda rav antivürüs programından rsWSC.exe diye kalıntı kaldı ve silemiyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-rswscexe/d47c79e9-2fbd-49c3-8282-4c123afc64e9
  5. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  6. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  7. Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.

in Windows 10 Gaming
    Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.: Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim....
  8. Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.

Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.: Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim....
  9. Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var: alt tab çekerken snake isimli bir pencere görüyorum bu bi virüsmü değilmi nasıl kaldırabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-alt-tab-yaparken-snake-isimli/30c2a7c2-1240-42c2-a644-b6c472c1a52b
  10. Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!: [b] Merhabalar, bilgisayarıma bir program indirdim oyun için. Fakat açılmamakta. mscvp100.dll msvcpr100.dll hataları alıyordum bunları indirdim ve System32'ye attım. Bu hata çok şimdiki hata ise ; 0xc000035a bu hatayı nasıl çözeceğim. ** "C:\\WINDOWS/SYSTEM32/MSVCR100.dll...